nytt
730 > blogger > Gilz Gucci
Oslo-gatenes bakside av medaljen


Hva vet du om å pakke grammere til du får blemmer? Sjekk med Kenneth Engebretsen. Mannen du bør gå via for å få pass til Stovner i Oslo. Rapperen som i stedet for å mikke og makke med ærgjerrige rim og fancy stablinger, snakker rett fra levra. Nå er han ute med mixtapen Baksiden av medaljen:Vi ba Kenneth fortelle litt om gateplata, og fikk en solid mail. I CAPS LOCK:

BAKSIDEN AV MEDALJEN ER EN TAPE JEG HAR JOBBET PÅ ETT ÅRS TID. DEN HAR KUN 9 TRACKS. 9 SOLIDE TRACKS.

TAPEN VIL JEG SI NESTEN HAR 2 SIDER. 1 BAKSIDE, MØRK OG HARD OG EN LITT MER SKINNENDE SIDE AV MEDALJEN. FORTSATT LITT MØRK. "BAKSIDEN AV MEDALJEN" VIL JEG SI ER VENDEPUNKTET PÅ TAPEN. "MER ENN MUSIKK" SIER MYE. OG ER EN VIKTIG LÅT. DEN LÅTA HAR JEG MED MEG NAVNLØS. VIL MED DEN LÅTA VISE AT DET HER ER MER ENN MUSIKK. LEGGER SJEL OG HJERTE I LÅTENE MINE.

JEG GIR FRA LIVET MITT. HELT ÆRLIG. RETT UT. BAKSIDEN AV MEDALJEN TAPEN HANDLER OM DEN ANDRE SIDEN MAN IKKE SER LIKE LETT SOM ALT DET SOM SKINNER OG GLITRER PÅ FORSIDEN. EKSEMPEL HIP HOP ER ØDELAGT AV GULL GLITTER FITTER BILER OG BÅTER. GLORIFISERING AV G SHIT MEN ALT HAR EN BAKSIDE.PRØVER Å GI NO GATE SHIT. SOM FAKTISK ER NO GATE SHIT. HE HE ALT MAN GJØR HAR KONSEKVENSER OG TING ER IKKE ALLTID SOM DET SER UT TIL. TENK PÅ DET FØR DET ER FOR SEINT. PRØVER Å KOMME SÅ NÆRMERE JEG KAN MED VIRKELIG OG SANNHET. GIR RETT FRA HJERTET. ER MYE TUNGE BEATS OG TEKSTEN LEGGES VEKT PÅ.

SE OGSÅ OPP FOR "EN VAKKER DAG" HAR DER MED MEG MAIKEL ANDRESSEN. HELE TAPEN ER MIXET AV NAVNLØS. NAVNLØS HAR OGSÅ LAGET BEATEN TIL "MER ENN MUSIKK". TAKKER OGSÅ MOS M FRA MINORITET 1 SOM STILLER OPP OG BIDRAR MED BEATEN TIL "EN VOKSEN MANNS TÅRER". "UTE Å HENTER E" MÅ DERE OGSÅ FÅ MED DERE. GATE-SHIT. GITT ALT. HELT ÆRLIG, RETT FRA HJERTET GIR JEG DERE BAKSIDEN AV MEDALJEN MIXTAPEN. ER Å HØRE PÅ NATIONAL RAP SHOW I KVELD. FØLG MED. BAKSIDEN AV MEDALJEN.

Nyklassiker fra Kenneth: Ikke lat som du ikke liker'n:Se også: Tung gatefarmasøyt fra Atlanta til Oslo
gisle@730.no 16. mar 12 kl. 16:44FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Heidi Holly
– Norge er så hvitt at folk smører seg med månebeskyttelse


Ifølge flere kilder som var i samme rom som Donald Trump, så kalte presidenten Haiti og afrikanske land for «shithole countries».

(Det hvite hus valgte å ikke avkrefte påstanden, men dagen etter twitret Donald at han brukte andre ord. I etterkant av tweeten sa senator Dick Durbin, som var tilstede, at Trump gjentok «shithole countries» flere ganger.)

Det angivelige sitatet fra verdens mektigste mann, gjorde det vanskelig for amerikansk TV og radio, som egentlig ikke tillater banneordet «shit» - og fikk klager. Det gjorde det også vrient for mange å se uttalelsen som noe annet enn rasisme. Spesielt da presidenten la til at han istedenfor «shithole»-folk ønsker seg innvandrere fra Norge.

– Da han sa hvor han vil at innvandrere skal komme fra, så nevnte han ikke bare et hvitt land, sier sør-afrikanske artigper Trevor Noah i snutten nedenfor.

– Han nevnte det hviteste landet. Han gikk ikke for et mer subtilt land som ville gjort det mer vagt. Som «vi bør slippe inn flere folk fra Portugal»… Da tenker du «hm, hva betyr det?». Nei, han sa Norge, hvor folk er superhvite, så hvite at de smører seg med månebeskyttelse.heidi@730.no 12. jan 18 kl. 17:32Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Det beste fra verdens beste julefilm: Elf
FOR ALLTID (NEW LINE CINEMA)

De lærde strides sikkert om hva som er verdens beste julefilm, men hos oss er Elf i toppen. Historien om gutten som skal finne sin far i New York etter å ha vokst opp på Nordpolen blant alvene til julenissen er morsom, søt, flott, trist, vakker, original og veldig godt laget.

Regissør Jon Favreau (Iron Man, Chef, kommende The Jungle Book), som lar Will Ferrell stjele showet fullstendig som Buddy the Elf. (For å ikke glemme skuespillet til her 22 år gamle Zooey Deschanel (New Girl, Yes Man, (500) Days of Summer). Mens James Caan er douchey pappa. 

Artigfakta 1: Elf hadde et budsjett på 33 millioner dollar (265 millioner kroner), og spilte inn 220 millioner dollar (1,8 milliarder kroner) på kino.

Artigfakta 2: Du kan se filmen hver jul, og den er fortsatt like fin og funny.
 
Elf varer i 95 minutter. Her er 9 av dem: 

 
gisle@730.no 27. des 15 kl. 17:23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Throwback: Skal vi danse i Argentina 💦

Dancing with the Stars aka Skal vi danse i Sør-Amerika er mer juicy enn i Norge.

Dette paret - Silvina Escudero og Nicolas Scillama - gønner i alle fall på noe grasalt:Programlederen blir liksom forbanna på slutten :)

Danse-bonus fra argentinsk fjernsyn med skuespiller og modell Monica Farro:Sangeren Cinthia Fernandez i ublu dans med sin partner Marcelo Tinelli: 


 
Skal vi danse USA: Se Pamela danse mot Pussycat-Nicole
 
Her er en norsk, litt mer konservativ - men god - throwback-bonus hvor Aylar danser perfekt: 

 
heidi@730.no 09. des 10 kl. 15:00Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Straight Outta Compton-stjernen blir FLY forbanna


Jason Mitchell fikk ikke flysetet sitt i førsteklasse på grunn av en dobbelbooking, og han tok det ikke så dritpent. Se skuespilleren bli så sint at han nesten begynner å gråte, før han blir tatt ut for å ta en prat med politiet. Delta hevder at New Orleans-mannen ikke rakk flyet han booket, slik at han tok måtte reise på standby. Selskapet skal ikke ha anmeldt skuespilleren. Jason er best kjent som Eazy-E i Straight Outta Compton. Tidligere i år var Jason kinoaktuell med Kong: Skull Island, fulgt av Kathryn Bigelow-filmen Detroit.
 
Se del 1 av det følelsesladde flysetedramaet ovenfor, fulgt av del 2 nedenfor.

 
Flere som blir FLY forbanna: Se Azealia Banks miste det (VIDEO) 
heidi@730.no 29. aug 17 kl. 01:54Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Disser han Bryson Tiller?
PARTYNEXTDOOR snakker sidelengs om en av sine kolleger i Snapchat-snutten ovenfor.

– Spillet har forandret seg. Du må lære deg å synge. Vi skal culture vulture greiene dine. Skrive for deg og synge det bedre enn deg, hevder. 

23-åringen er signert til OVO, så det er neppe Drake han går etter. (Selv om Drizzy har fått høre culture vulture før.)
 
I fjor la PND seg ut med Jeremih (eller omvendt) under deres kaotiske sommerturné (som Jeremih forlot), men de skviste beefen nylig.  
 
Så, kan det være Bryson Tiller?  

Sangeren slapp nettopp sitt nye album - én måned før utgivelsesdatoen - noe som kræsjer med festguttens overraskelsesslipp Colors 2. Kanskje PARTYNEXTDOOR føler at Bryson gjorde det med vilje.
 
PND er forøvrig litt aktuell med «Shining», som han har skrevet med Jay Z og Beyonce, produsert av DJ Khaled og Danja. Det er ikke lett å lage hits: Til tross for stjernedrysset fra Jay og B så floppet singelen på 57. plass på Billboard Hot 100. 

I september drar kanadieren på turné med Halsey i tre måneder.

heidi@730.no 31. mai 17 kl. 21:07Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Benz August
Hvordan smaker Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino? 🦄🦄🦄

– Jeg aner ikke hvor mange enhjørninger de kverner, men jeg tipper PETA er forbanna, sier Stephen Colbert om Starbucks’ nye Unicorn Frappuccino.

Ifølge Stephen gikk kaffekjeden for dette navnet fordi Sukret krenkelse mot Gud allerede var tatt.

MAGISK ENERGIBOOST (INSTAGRAM) 
 
Drikken, som tilsvarer like mye «energi» som et par Snickers, kan forårsake sukkersyke ved å se på den. Neida. Den har ennå ikke blitt lovlig annonsert hos Starbucks i Norge.

Kanskje fordi den både forandrer farge og smak underveis. Fra søt til sur.


Nedenfor smaker Stephen på Unicorn Frappuccino og beskriver fargen som «svulst».

– Åh, jeg skulle ønske at jeg var død, sier han etter første slurk.

– Det smaker som om jeg tungekysset Tingeling.

– Det er ikke underlig. Hun er voksen, hun er bare veldig liten, forklarer artigper.

 
benz@730.no 22. apr 17 kl. 03:36Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1022 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

N.E.R.D.   Mariah Carey   Oprah Winfrey   Adam Driver   Teyana Taylor   Royce da 5-9   The Office   party   Tirsdagstips   Sugababes   Julia Michaels   Palmesus   Sondre Justad   Trondheim   Julie Bergan   Robert Pattinson   MC Ren   Harry Potter   Selena Gomez   Paradise Hotel   Victorias Secret   Tobias Santelmann   jul   vampyr   Christina Aguilera   T.I.   Hayley Williams   Joel Kinnaman   The Neptunes   Fotballfrue   Oral Bee   Adelén   Heidi Montag   Walt Disney   steking   Sarah Jessica Parker   Stavanger   New York   Gal Gadot   The Late Late Show   Fast & Furious   hipster   Pitbull   katt   Playboy   Donald Glover   CARINA DAHL   Kardashians   Claire Danes   Amber Rose   Röyksopp   Souldrop   The Notorious B.I.G.   Entourage  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?