nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Norsk vri: Tom Petty «Free Fallin'»


1989-singelen «Free Fallin'» kommer høyt oppe på Rolling Stones liste over verdens 500 beste sanger noensinne. Freidig nok går Martin Diesen fra The Voice på TV2 og hans band Inglow for den gigantiske klassikeren. Dog ikke på en helnorsk, oversatt Hver gang vi møtes-vei. Mer teatralsk Los Angeles-rock? Se den skinnhanskerockende kjekkasen i aksjon ovenfor via regissør Frederic Esnault, passende nok blant annet skutt i englebyen.
 
PS: Tom Petty and The Heartbreakers spiller på Norwegian Wood i Frognerbadet i Oslo 15. juni.

Bonus: Originalen til Tom:Bonusbonus: John Mayer tar den live:


heidi@730.no 22. mar 12 kl. 19:40FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Gilz Gucci
Første trailer: James Bond vs. SPECTRE
NULL NULL SYV OG MONEYPENNY (MGP/COLUMBIA)

Teamet til 007 holder handlingen on the low, men som tittelen røper: I november skal James Bond gå etter SPECTRE alias Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, Extortion. (Terroristorganisasjonen er også med i Dr. No fra 1962.) Regien er ved Sam Mendes, som også gjorde Skyfall. Se første teaser-trailer ovenfor, med Daniel Craig, Naomie Harris som Eve Moneypenny og den danske veteranen Jesper Christensen som mystiske, umedgjørlige Mr. White.
 
Se også: 007 grunner til at Idris Elba bør bli James Bond

gisle@730.no 28. mar 15 kl. 02:52Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Jannekake
Se «Voldemort» synge «Uptown Funk»

LIGNER LITT, MINUS NESEN (KFACETV/YOUTUBE)

Det er mer eller mindre umulig å ikke danse når «Uptown Funk» kommer på, Mark Ronson og Bruno Mars' superhit er trolig definisjonen på irriterende catchy. 

Fordi Internett elsker mashups har produsent, regissør og manusforfatter Keith Allen (som spiller både Harry Potter og en dødseter i snutten) laget Dark Lord Funk, hvor selv mørkets fyrste synger sin egen versjon av «Uptown Funk». 

Funny? Den er iallfall bra laget: Se også: Nå kan du (nesten) bo som Harry Potter ⚡
janne@730.no 25. mar 15 kl. 07:27Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Vinn gensere fra adidas
(ADIDAS)
 
ShopAlike sponser oss med en konkurranse hvor vi deler ut adidas-gensere.

Det er rålett å bli med i trekningen. Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvor mange sider nettbutikken har med adidas-produkter: Se her

Svaret sender du til post@730.no med «ShopAlike till you drop» som tittel, samt størrelsen du ønsker deg, og ditt navn og adresse.

Lykke til + tvi tvi!
tags:  adidas | $$$
gisle@730.no 22. mar 15 kl. 22:44Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Mads Mikkelsen (med venninner) i kortfilmen The Guest
(BOCONCEPT)

Danmarks kanskje beste mann i Hollywood - Mads Mikkelsen - stiller igjen i en #sponset kortfilm for BoConcept. The Guest viser Mads i relativt lekre Valencia, Spania – med like lekre jenter. Men husets innhold frister me? Regissør er Dejan Cukic.

59-åringen har spilt i danske filmer som
Pusher I og II, Bleeder og James Bond-filmen Casino Royale, men er i dag best kjent for sin rolle som Dr. Hannibal Lecter i den koselige serien Hannibal.

Se Mads i BoConcept-filmen her:


gisle@730.no 20. mar 15 kl. 15:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Jannekake
Meghan Trainor tar feminismen et par steg tilbake med sin nye musikkvideo

SKJERMBILDE FRA DEN MODERNE SNUTTEN (SONY)

Den ferske popstjernen Meghan Trainor har selv uttalt at hun ikke er feminist, noe hun (indirekte) roper høyt og tydelig i sin nye musikkvideo. 

På 
«All About That Bass» proklamerte hun at tynne jenter var som kvister, og trøstet seg med at gutter (alt som betyr noe) liker litt kjøtt på beina. Jenny Trout oppsummerer mye av det som er galt med førstesingelen her.

På nye «Dear Future Husband» synger hun til sin fremtidige ektemann, som hun har en lang liste med krav til. Han må tåle at hun er «gal», godta at hun alltid har rett, kjøpe blomster til henne hver eneste bryllupsdag, og for all del være sterk. Ja, og så må han prioritere henne før sin egen familie. Heldigvis er Meghan litt av et kupp selv, hun går tross alt på butikken, og vasker gulvet for hånd. (På en forferdelig ineffektiv måte, se bilde øverst.) 

Som på 
«All About That Bass» er det en manns bekreftelser som gjelder. Sist var det gutters angivelige kjærlighet for booty, og nå trenger hun at sin fremtidige ektemann alltid forteller henne at hun er «pretty». 

Meghan Trainor er søt, men karrieren hennes hittil er bare kjipe, utdaterte kjønnsstereotyper kamuflert som girl power.

Kjære Meghan: Du er født i 1993, ikke 1943. Ingen arresterer deg om du kombinerer retro-inspirert stil med moderne holdninger. 

Og det aller verste med 
«Dear Future Husband»? Den er grusomt catchy :( 
 
 
 
Se også: – Fuck that sexist shit! Små prinsesser banner for likestilling (VIDEO)
janne@730.no 18. mar 15 kl. 11:07Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Arif teaser tracklisten til sitt album
Arif hinter om hvordan hans kommende album blir. Se tracklisten via emojiikon ovenfor. Hvilken er din favoritt? Sjukt at poop-smiley og rosa neglelakk ikke er med... Spor 3 bør dog være #win, mens spor 11 ser hot ut. Men på ekte; vi har hørt flere av låtene, og det lyder gedigent. Platen slippes 13. april (ap-real), og har fått navnet HighEnd / Asfalt. Se opp for minst én norsk rapstjerne (som lever av å rappe) som gjest. Følg med snart. Og gå tilbake til sommeren med videoen til «Lowkey» her.

OPPDATERT: Her er coveret:

A photo posted by Nora (@noracollective_) on

gisle@730.no 17. mar 15 kl. 17:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 964 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 160 320 480 640 800 960 > >>  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?