nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Norsk vri: Tom Petty «Free Fallin'»


1989-singelen «Free Fallin'» kommer høyt oppe på Rolling Stones liste over verdens 500 beste sanger noensinne. Freidig nok går Martin Diesen fra The Voice på TV2 og hans band Inglow for den gigantiske klassikeren. Dog ikke på en helnorsk, oversatt Hver gang vi møtes-vei. Mer teatralsk Los Angeles-rock? Se den skinnhanskerockende kjekkasen i aksjon ovenfor via regissør Frederic Esnault, passende nok blant annet skutt i englebyen.
 
PS: Tom Petty and The Heartbreakers spiller på Norwegian Wood i Frognerbadet i Oslo 15. juni.

Bonus: Originalen til Tom:Bonusbonus: John Mayer tar den live:


heidi@730.no 22. mar 12 kl. 19:40FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Janne
♫ Kanye West: – All day n*gga!

(GQ)

Kanyes kommende plate ser til nå ut som en salig blanding av overraskende gjester, norsk stjerneprodusent, autotune-fest og Paul McCartneys akustiske gitar. (Hva blir det neste? Dropper North og Kim et vers?) 
 
Tredje spor ut fra So Help Me God er en mer klassisk og beinhard låt, iallfall frem til det siste minuttet. 37-åringen gjorde «All Day» for første gang under BRIT Awards med en million kompiser på scenen, og slipper i dag studioversjonen. Til og med via Spotify. 

På 
«All Day» gjester Theophilus London og Allan Kingdom, samt Paul McCartney som plystrer litt på slutten. 

Denne bør gjøre det greit: So Help Me God
skal ifølge Kanye være minst 80 % ferdig, og slippes uten forvarsel, Beyoncé- og Drake-style. 

Se også: Kanye West hos Skavlan (VIDEO) 
 03. mar 15 kl. 13:10Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Yppig throwback med ny versjon av Nirvana

(HEIA!)

Nirvanas «Heart-Shaped Box» ble angivelig til etter at Kurt Cobain så en forferdelig dokumentar om kreft.
 
Mens kona Courtney Love en gang twitret at den handlet om hennes vagina. (På hip-hop'sk så er box det samme som glufse.)
 
Vi vet ikke hvordan frøken Greenberg tolker nyklassikeren, men det er noe ved fremførelsen til Jess som roper YES! Vi får i alle fall lyst til å trykke henne til brystet:20-årsdagen til In Utero ble feiret med luksusversjon (med 70 ekstra spor som består av en blanding av remixer, ikke utgitt materiale, liveversjoner, etc.)

Bonus: Jess covrer Oasis:Bonusbonus: Jess covrer The White Stripes og Carly Rae Jepsen:Se også: Yppig trendalarm: Madrasser for jenter som vil sove på magen
gisle@730.no 01. aug 13 kl. 13:07Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se hvordan Sam Smith booster Maria Mena

Listening to @mariamena_official makes everything ok xx

A video posted by Sam Smith (@samsmithworld) onHerregud så mye superstjernekjærlighet du får, Maria! Sam Smith overrasket nylig Maria Mena under norske Costume Awards (se video), og nå booster han Oslo-jenta via Instagram - igjen. Denne gangen via en snutt med hennes perle «I Can’t Let Him Win», og teksten «å høre på Maria Mena gjør alt okay». Briten, som i forrige måned vant 4 Grammy-priser, har 3 millioner Insta-følgere. Snutten fikk nesten 5000 likes i løpet av de første 10 minuttene.
 
Apropos internasjonal oppsving for norske singer-songwriters: Perez Hilton booster Astrid Smeplass slik
gisle@730.no 02. mar 15 kl. 16:30Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
Norsk ønskereprise: Klassiker fra Kykelikokos

JØRN KOLSRUD ALIAS BOWLER (NRK)

Var du barn på 90-tallet er det ikke usannsynlig at din aller største drøm var å komme gjennom på telefonen til NRKs beste lørdagsshow, Kykelikokos. (Hvis du turte å ringe 815 493 00, da.)

En av Bowlers mange klassikere var spalten «Lyden i dunken», hvor innringerne logisk nok måtte gjette hvilken lyd programlederen hadde gjemt i en dunk. Klarte de oppgaven vant de en gjev premie til både seg og eventuelle søsken. 

Kykelikokos hadde nemlig et sterkt miljøfokus, og i en annen konkurranse måtte barna regelrett sortere søppel via telefonen.

Vi har gravd frem et klipp hvor lyden i dunken er ordentlig snodig, og 7 år gamle Anders Eikeland fra Molde får prøve seg.  

Se ønskereprise fra 1997, med Henriette Steensrup i introen: 
Ha det på badet! 

Se også: Norsk Paradise-throwback <$ (VIDEO) 
 24. feb 15 kl. 02:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Chris: - Ri ligger med Leo fordi hun ikke vil ha corny Drake
BREEZY TELL'EM (POWER 105)

Chris gjestet morgenshowet til Power 105 i ettermiddag norsk tid, og praten ble en tabloidfest. Breezy sier blant annet: Eksen Rihanna hooket/hooker opp med Leonardo DiCaprio fordi hun ikke vil ha en «corny syngende rapper», alias Aubrey Drake... Som han ikke vil snakke om «uten å få betalt for det», Drizzy ikke er hans kompis. (Seff ei. Drake har angivelig også vært innom Ri, og Chris har tidligere sagt at Drake også juna Chris’ kjæreste Karrueche Tran.) 50% av alt det dumme Chris gjør skyldes ham selv, resten er tull som journalister og bloggere dikter opp…Ifølge Chris er musikkbransjen anno 1935 når det kommer til rasisme... Hvis han lager en utrolig bra R&B-låt så blir den såvidt listet av topp 40-stasjoner, mens hvis en som ikke er sort lager den samme låten, så blir artisten beskrevet som «innovativ og den neste store i vår generasjon»... Den «nye, snille Justin Bieber» tilgis lettere og kjappere enn Chris, fordi JB er hvit… Den blåhårete sangeren har ikke vært på audition for Empire, men han ser den populære serienThe-Dream sier han ikke liker sangere som oppfører seg som rapper, og Chris svarer med å si at The-Dream ikke trekker damer som ham og at The-Dream kanskje burde nøye seg med å være låtskriver, ikke artist…
 
heidi@730.no 23. feb 15 kl. 16:34Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
♫ Scarlett Johansson debuterer som vokalist i nytt «jenteband»

<3 <3 <3 (MARIE CLAIRE)

Okei, «jenteband» er et litt kjipt ord, men vi synes det er stas med grupper som ikke bare er en haug med menn + kvinnelig vokalist. 

New York-skuespilleren Scarlett Johansson brukte sin forførende stemme i Spike Jonze-regisserte Her (2013), hvor hun innledet et slags forhold til Joaquin Phoenix' karakter Theodore. Noe som er litt rart med tanke på at hun i rollen som Samantha bare var stemmen til et operativsystem. 

(MEN DÆVEN SÅ FIN FILMEN VAR LELL!) Nå er 30-åringen igjen aktuell med sin hese, sexy røst, denne gangen som vokalist i det nye bandet The Singles. Sammen med Este Haim (fra Haim), Holly Miranda, Kendra Morris og Julia Haltigan lager de cheesy pop, og du kan høre deres første singel 
«Candy» under. 

I en pressemelding forteller ScarJo at musikken skal være kommers og gøy. 

– Idéen var å lage super-pop'ete dansemusikk, skrevet og fremført av jenter. Jeg elsker Grimes. Og jeg elsker The Bangles. Og jeg elsker The Go-Go's. Jeg ville være som de bandene: Ultra-pop, men også litt ironisk, litt med på spøken. 

Din jam? Hør The Singles - «Candy» via Soundcloud: Se også: Scarlett Johansson er supervoldelig i Lucy (VIDEO)
 21. feb 15 kl. 15:18Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 961 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 160 320 480 640 800 960 > >>  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?