nytt
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Oppvarming til mandag!

Vi gleder oss enormt til mandagens bakgårdsfest på Fugazi. Tenk, øl & dans på en mandag! Fri dagen etter! Besøk av bergenser med strober & lasere! En bakgård som endelig skal bli mørk nok til at du kan kline i krokene uten at noen ser deg og blinkende nok til at du kan danse akkurat så vilt som du vil. Musikken blir akkurat så god som den pleier å være: House, hip hop, UK Funky, pop, drum'n'bass & dubstep i sykt skjønn forening. Litt sånn som i denne miksen vi har laget til deg sånn at du kan øve på å komme i den stemningen vi har tenkt til å sørge for på mandag. Lytt! Dans! Og kom tidlig på mandag, vi skrur på lasern i 23-tiden ♡

hoetell@gmail.com 08. mai 12 kl. 07:52FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

Hoetell.blogspot.com
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Skrillex’ lille gullunge har blitt stor - og lager fest i Oslo
Dillon Francis kommer tilbake til favorittlandet sitt, Norge!

Hip hop-beats med hissige trommer og synther uten rap ble allemannseie da Bauuer fikk hele verden til å «Harlem Shake». Så stor har den såkalte trapmusic'en (fellemusikk, lol) blitt at den fikk sin helt egne, store scene dedikert til seg på verden største elektroniske dansemusikkfestival, Ultra, fylt med artister som UZ, Flosstradamus, Dillon Francis og Baauer (såklart).

   
Tenk at «Harlem Shake» ble gitt ut gratis via Jeffrees... 

Kjekkasen og skrullegutten (sjekk han ut på Vine) Dillon Francis har på kort tid blitt en av verdens mest etterspurte DJs – han har nylig remixet Passion Pit, Justin Timberlake, Nicki Romero og Dada Life. Også har han gjort den låta med Calvin Harris og Dizzee Rascal, da. Den her:
 

Sånt blir man populær av. Han har sykt mange plays på soundcloud, sykt mange followers på alle internetts kanaler og har gått fra å være Skrillex’ lille, ukjente gullunge til å bli den største artisten på Skrillex’ label, OWSLA. For å feire suksessen har han tatt med seg Chicagoguttene i Flosstradamus og lagt ut på 2013s mest trappete turne: Dillstradamus.

Er du russ og skal på landstreffet i Kongeparken får du se Flosstradamus og Dillon der, er du over 20 og bor på Østlandet kan du kjøpe deg billett her å møte opp på Blå i Oslo med danseskoene knytt lørdag 4. mai klokka 23.00. Tenk å få høre dette her fra produsentene selv (ps, last ned låta nedenfor gratis).Vi har selvsagt noen billetter å dele ut - send en mail til hoetell@gmail.com og fortell oss hvilken låt du gleder deg mest til å høre lørdag 4. mai på Blå!
hoetell@gmail.com 24. apr 13 kl. 13:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Ny favoritt: Just SZA


En gang i blant ramler vi over ting vi egentlig bare vil ha for oss selv. SZA befinner seg i landskapet mellom elektropopen til Purity Ring og sårheten til The Weeknd. Hun er magisk og alt for bra for ikke å dele med alle som titter innom bloggen vår. Sjekk spesielt ut singelen fra denne første EP'en, Aftermath. Den 23 år gamle NY-jenta skal visstnok slippe to EP'er til i løpet av året, Z og A (såklart). Lykke!

tags:  SZA | R&B | flinkis
hoetell@gmail.com 24. apr 13 kl. 13:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Vårfest på Blå!
Etter veldig fine fester med Schlachthofbronx, Cyril Hahn, Cloudbusting & Ayah Marar hittil i år, er vi veldig gira på en kveld med full kontroll over seratoen - denne Hoetell-kvelden på Blå  blir det kun oss som styrer musikken, og vi gleder oss SYKT.
 
 

Tusen takk til Mario Urban for sukkerspinnet. Vi håper lørdagen blir sånn som dette (ja, du kommer garantert til å få høre denne låta).
 
 

Vi har som vanlig noen gjestelisteplasser å dele ut til de som er mest glad i oss, så hvis du har lyst på gratis inngang: Send en mail til hoetell@gmail.com og fortell hvilken sang du helst vil danse til på Blå på lørdag!
hoetell@gmail.com 24. apr 13 kl. 13:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Jai Paul


Det er 3 år siden internett kastet seg over "BTSTU", og noen måneder siden vi smilte (og sippa litt) til "Jasmine". Alle lurte på når neste låt skulle komme, når man kanskje kunne se han live... De siste vet vi ikke svaret på, men til det første: Plutselig slapp han et helt album.

Vi vet dessverre ikke så mye om Jai Paul, for han har bare har gjort ett eneste intervju i løpet av hele sin karriere. På spørsmålet om hva slags musikk som inspirerer han svarte han: "I don't actually own an iPod and I don't know what iTunes is. I'm one of those boring guys who found the music they liked as a kid and stuck with it".... Etter det musikalske resultatet å dømme høres det ut som han er inspirert av veldig mye mer enn Queen, ELO, Michael Jackson og Beatles, men hvis han sier det, så. Vi elsker han uansett.
tags:  Jai Paul
hoetell@gmail.com 24. apr 13 kl. 13:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Hoetells Best of 2012

Vi har vært i tenkeboksen for å kåre årets beste låter (umulig oppgave, men likvel), og nå som vi har steppet ut av den tenkte vi at vi skulle dele resultatet med deg. Musikkåret 2012 har gitt oss en rekke r'n'b-perler, noe listen nedenfor er preget av. En liste som passer like bra natt til lørdag som søndag kveld med andre ord.

 1. Solange - Losing You

Akkurat i det vi trodde søstra til Beyoncé var i ferd med å gi opp, kastet hun denne låta i fjeset vårt. Det perfekte anthem for alle som noen gang har opplevd kjærlighetsdrama elegant produsert med seriøse sangskills på toppen. Låta og True EP endte opp med å være en av årets fineste overraskelser.

 

2. Major Lazer ft. Amber Coffman - Get Free

Mellom superpartybangeren "Original Don" og voldsomme "Jah No Partial" kom Major Lazers beste låt noen sinne. Lett, sjarmerende, allsangvennlig og bare skikkelig bra. Vi håper Free the Universe byr på mer som ligner på "Get Free".

 

3. Miguel - Adorn

Miguel gir oss den perfekte blanding av nymotens, minimalistisk r'n'b & gode, gamle, Marvin Gaye. Helt perfekt! Snakkes i kirken 1. februar!
4. Jai Paul - Jasmine
5. Frank Ocean - Thinkin Bout You
6. Jessie Ware - Wildest Moments
7. Burial - Kindred
8. TNGHT - Higher Ground
9. Rihanna ft. Future - Loveeee Song
10. Röyksopp + Susanne Sundfør - Running to the Sea
11. Disclosure ft. Sam Smith - Latch
12. Julio Bashmore - Au Seve
13. Dirty Projectors - The Socialites
14. Kendrick Lamar - Swimming Pools (Drank)
15. Holy Other - Held
16. Jeremih - 773 Love
17. Morten Muklebust + Susanne Sundfør - Away
18. MIA - Bad Girls
19. The Weekend - Wicked Games
20. Alicia Keys - Not Even the King
21. Kanye West - Clique
22. Skrillex + Damian Marley - Make It Bun Dem
23. Phil T. Rich - Gal
24. Justin Bieber + Drake - Right Here
25. Karpe Diem - Spis Din Syvende Sans  

Boblere: Santigold - Disparate Youth, Purityring - Fineshrine, A$AP Rocky - Goldie, Schlachthofbronx - Slowine, Chief Keef - I don't Like, Cashmere Cat - Mirror Maru, Lee Fields - Faithful Man, John Olav Nilsen & Gjengen - Bensinbarn, Frank Ocean - Bad Religion, Disclosure - Tenderly, Alina Devercerski - Det e Dark Nu, Michael Kiwanuka - I'm Getting Ready, Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe. 

Vil du høre alt?

Christines Best of 2012 Spotify-liste
Siljes Best of 2012 Spotify-liste
hoetell@gmail.com 23. jan 13 kl. 10:35Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Hoetell.blogspot.com
Hoetell + Savage Skulls (SE) på Blå i Oslo

Yay! Sett et fotavtrykk på den 30.november i almanakken. Evt et danse-ikon i din iPhone-kalender!

Savage Skulls (SE) består av duoen Carli Löf og Måns Glaeser. Eller som de selv sier; Two Nice Looking Guys With Complicated Shoes. 

Trykk attending her inne: https://www.facebook.com/events/293032887464734/

Du har garantert hørt deres samarbeid med Douster og Robyn, "Bad Gal", remixer av Timbuktu, Miike Snow og egne låter som f.eks "Caravan" eller "Rendezvous". Humor og dansete beats i skjønn forening. 

Sjekk ut noe av deres materiale på http://soundcloud.com/savageskulls

Carli er også kjent som halve Carli & Marcus Price, med låter som "Mat, Bira, Kvinnor, Weed" og "Bubbelgum". 

Savage Skulls & Douster feat Robyn: 

tags:  Savage Skulls
hoetell@gmail.com 23. okt 12 kl. 12:29Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 52 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 30 50 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

J.Lo   Arshad Maimouni   reklame   blondine   Blac Chyna   Liam Hemsworth   Jonas V   Izabell   Sandra Lyng Haugen   Lorde   action   American Horror Story   blodig   Eazy-E   Transformers   A$AP Mob   Claire Danes   90-tallet   Axl Rose   NRJ   flopp   norsk hip-hop   jul   Jenny Skavlan   Don Martin   Anders Nilsen   Barack Obama   svensk musikk   Miley Cyrus   Bruce Willis   Bloggerne   Ellie Goulding   Lil Wayne   Kim Kardashian   Snapchat   The Ellen Show   Ricky Gervais   B.o.B   Odd Future   Robert Rodriguez   Jennifer Lopez   søt   Christian Bale   intervju   Tirsdagstips   Boi-1da   Petter Pilgaard   Arcade Fire   Jake Gyllenhaal   Wiz Khalifa   boost   voluptuøs   Ray J   Sylvester Stallone  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?