nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Licensed to grill: Spiralpølser
BUN B (YOUTUBE)

Pølser er sjeldent et hot tema. Grillfamiliens sorte får blir som regel liggende igjen ihjelstekt og viggo på grillen mens alle gafler i seg møre biffer og saftige sommerkoteletter.

Så hvordan sørge for at din wiener blir en winner på neste grillfest? Svaret er spiralsnitt.

Matmonsene bak det sultne nettstedet Chow har nemlig kommet opp med en finurlig teknikk som putter hot tilbake i hot dog. NB: Se opp for dølle «that's what she said»-vitser (Eks: «Wow, your wiener looks awesome!» «
That's what she said!»):Se også: Sterk kost-alarm: «Kokk» serverer sine egne testikler
tags:  mat | pølse | grill | sommer | hot dog | win
heidi@730.no 29. jun 12 kl. 17:13FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Heidi Holly
Se Andy Samberg ta en fet freestyle fra komedien Popstar: Never Stop Never Stopping


Popstjernen Connor er så urban at han også kan rappe. I snutten ovenfor tar han en «freestyle», som parkerer et par av dine norske favorittrappere.

Lett:

– I’m a weirdo, not a hero / had a psych eval, didn't clear, though / ergo, I say ear go / cut my ear off, now I can't hear stereo

Connor er karakteren til Andy Samberg i komedien Popstar: Never Stop Never Stopping. En snikdiss til - blant andre - den ufrivillig morsomme Justin «Never Say Never» Bieber.

The Lonely Island og Judd Apatow står bak, og det ser ut til å bli meget lettbeint. Se den nyeste traileren her, hvor Connors album får ganske dårlig kritikk:Se den første, litt frekkere traileren her
heidi@730.no 28. mai 16 kl. 08:22Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Chance The Rapper med 2 Chainz og Lil Wayne i Chicago

Sjekk videoen til Chance The Rapper med 2 Chainz og Lil Wayne ovenfor. Chicago-rapperen har også med Young Thug, Boosie Badazz og Young Thug i snutten, skutt i hjembyen. «No Problem», produsert av Brasstracks, er fra 23-åringens nye skive Coloring Book, som debuterte på 8. plass hos Billboard 200. (Sorry, Kyrre.) Dette er den første platen kun ute som streaming til å gå inn så høyt. Til tross for at Apple hadde settet alene den første uken. Kanye er med å produsere åpningssporet, mens hele Norges Lido har gjort «Same Drugs». Chanches homie Justin Bieber gjester sammen med Chances Chi-Town-crew Towkio, og indiehelten har også med Thugger og mongis Lil Yachty.

 
gisle@730.no 27. mai 16 kl. 21:11Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Den nye traileren til Mr. Robot hinter om teknologisk helvete


Som om Mr. Robot sesong 1 ikke var påkjenning nok, så ser sesong 2 ut til å bli enda tyngre kost. Den Golden Globe-vinnende serien er tilbake 13. juli, med hackeren Elliot Alderson (Rami Malek i alltid svart hoodie) og den mystiske anarkisten Mr. Robot (Christian Slater). Teaseren drar inn litt fra Barack Obama og «Nice to Meet You» med Zack Hemsey, med alle episodene regissert av serieskaperen Sam Esmail. Hands on. Vi grugleder oss!
 
heidi@730.no 19. mai 16 kl. 05:20Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Mariah Carey kaste skygge på Nicki Minaj og Jennifer Lopez


Mariah Carey holder det ekte... Ekte shady. Den 47 år gamle veteranen har aldri vært fan av Jennifer Lopez, og har aldri vært redd for å skjule det. Eller, hun gjør i alle fall dårlig jobb med å rette opp i ting hun har sagt om J-Lo da hun gjestet showet til Andy Cohen i natt. Se VM i diva ovenfor.

Hun elsker dog Beyonce.

Mimi liker heller ikke Nicki Minaj, som hun har jobbet med. (Nicki har tidligere sagt at hun har elsket Mariah hele livet sitt, men da hun traff henne for første gang så var det som å møte en person man har gjort noe dritt mot.) Mariah klarer ikke å si noe positivt om rapperen. Se det ubetalelige trynet hennes nedenfor.

 
Mariah var en dronning i Oslo i forrige måned: 6 grunner til at Mariah Carey var terningkast 6
heidi@730.no 18. mai 16 kl. 21:13Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se første trailer for nye Prison Break


Syv år etter sesong 4 så fortsetter jaggu Prison Break. Se første trailer for sesong 5 ovenfor, hvor Michael - selvsagt -  kanskje - ikke er død likevel. Siden forrige fengselsrunde så har Michael og broren Lincoln alias Wentworth Miller og Dominic Purcell holdt koken sammen i serieverdenen via The Flash og spin-off DC's Legends of Tomorrow, hvor de spiller henholdsvis superskurkene Captain Cold og Heat Wave. Men det er liten tvil om at mange savner duoen på rømmen. Igjen er det Prison Break-pappa Paul Scheuring som står bak, og traileren virker relativt trofast mot de tidligere sesongene. Litt svett, men spennende. Premieredato annonseres snart.
 
heidi@730.no 17. mai 16 kl. 02:24Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
VIDEO: Se nybarbert Drake hos Saturday Night Live


Views er en mer tradisjonell Drake-plate enn mange ventet, men jaggu funker det fortsatt. Jamfør kanadierens gigantiske suksess. Under nattens Saturday Night Live tok nybarbert Drizzy en R&B-låt og en raplåt: «One Dance» (#1 i 8 land, inkl. USA, #3 i Norge) og «Hype». Sisnevnte er «bare» et albumspor, men er likevel nr. 33 hos Billboard Hot 100.
 
Toronto-helten er komf nok til å gjøre en ganske corny opptreden med «One Dance», igjen dansemoves på grensen til cringeworthy. Kanskje det er derfor så mange elsker ham. Hvem tør å gjøre sånn.
 
Under «Hype» så snør det på scenen, men Drake er glovarm. 
 
Sjekk OVO/Cash Money/Young Money-superstjernen hos SNL ovenfor og nedenfor. 
 
gisle@730.no 15. mai 16 kl. 18:46Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 840 1010 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?