nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Licensed to grill: Spiralpølser
BUN B (YOUTUBE)

Pølser er sjeldent et hot tema. Grillfamiliens sorte får blir som regel liggende igjen ihjelstekt og viggo på grillen mens alle gafler i seg møre biffer og saftige sommerkoteletter.

Så hvordan sørge for at din wiener blir en winner på neste grillfest? Svaret er spiralsnitt.

Matmonsene bak det sultne nettstedet Chow har nemlig kommet opp med en finurlig teknikk som putter hot tilbake i hot dog. NB: Se opp for dølle «that's what she said»-vitser (Eks: «Wow, your wiener looks awesome!» «
That's what she said!»):Se også: Sterk kost-alarm: «Kokk» serverer sine egne testikler
tags:  mat | pølse | grill | sommer | hot dog | win
heidi@730.no 29. jun 12 kl. 17:13FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Gilz Gucci
Se hvordan Sam Smith booster Maria Mena

Listening to @mariamena_official makes everything ok xx

A video posted by Sam Smith (@samsmithworld) onHerregud så mye superstjernekjærlighet du får, Maria! Sam Smith overrasket nylig Maria Mena under norske Costume Awards (se video), og nå booster han Oslo-jenta via Instagram - igjen. Denne gangen via en snutt med hennes perle «I Can’t Let Him Win», og teksten «å høre på Maria Mena gjør alt okay». Briten, som i forrige måned vant 4 Grammy-priser, har 3 millioner Insta-følgere. Snutten fikk nesten 5000 likes i løpet av de første 10 minuttene.
 
Apropos internasjonal oppsving for norske singer-songwriters: Perez Hilton booster Astrid Smeplass slik
gisle@730.no 02. mar 15 kl. 16:30Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
Norsk ønskereprise: Klassiker fra Kykelikokos

JØRN KOLSRUD ALIAS BOWLER (NRK)

Var du barn på 90-tallet er det ikke usannsynlig at din aller største drøm var å komme gjennom på telefonen til NRKs beste lørdagsshow, Kykelikokos. (Hvis du turte å ringe 815 493 00, da.)

En av Bowlers mange klassikere var spalten «Lyden i dunken», hvor innringerne logisk nok måtte gjette hvilken lyd programlederen hadde gjemt i en dunk. Klarte de oppgaven vant de en gjev premie til både seg og eventuelle søsken. 

Kykelikokos hadde nemlig et sterkt miljøfokus, og i en annen konkurranse måtte barna regelrett sortere søppel via telefonen.

Vi har gravd frem et klipp hvor lyden i dunken er ordentlig snodig, og 7 år gamle Anders Eikeland fra Molde får prøve seg.  

Se ønskereprise fra 1997, med Henriette Steensrup i introen: 
Ha det på badet! 

Se også: Norsk Paradise-throwback <$ (VIDEO) 
 24. feb 15 kl. 02:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Chris: - Ri ligger med Leo fordi hun ikke vil ha corny Drake
BREEZY TELL'EM (POWER 105)

Chris gjestet morgenshowet til Power 105 i ettermiddag norsk tid, og praten ble en tabloidfest. Breezy sier blant annet: Eksen Rihanna hooket/hooker opp med Leonardo DiCaprio fordi hun ikke vil ha en «corny syngende rapper», alias Aubrey Drake... Som han ikke vil snakke om «uten å få betalt for det», Drizzy ikke er hans kompis. (Seff ei. Drake har angivelig også vært innom Ri, og Chris har tidligere sagt at Drake også juna Chris’ kjæreste Karrueche Tran.) 50% av alt det dumme Chris gjør skyldes ham selv, resten er tull som journalister og bloggere dikter opp…Ifølge Chris er musikkbransjen anno 1935 når det kommer til rasisme... Hvis han lager en utrolig bra R&B-låt så blir den såvidt listet av topp 40-stasjoner, mens hvis en som ikke er sort lager den samme låten, så blir artisten beskrevet som «innovativ og den neste store i vår generasjon»... Den «nye, snille Justin Bieber» tilgis lettere og kjappere enn Chris, fordi JB er hvit… Den blåhårete sangeren har ikke vært på audition for Empire, men han ser den populære serienThe-Dream sier han ikke liker sangere som oppfører seg som rapper, og Chris svarer med å si at The-Dream ikke trekker damer som ham og at The-Dream kanskje burde nøye seg med å være låtskriver, ikke artist…
 
heidi@730.no 23. feb 15 kl. 16:34Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
♫ Scarlett Johansson debuterer som vokalist i nytt «jenteband»

<3 <3 <3 (MARIE CLAIRE)

Okei, «jenteband» er et litt kjipt ord, men vi synes det er stas med grupper som ikke bare er en haug med menn + kvinnelig vokalist. 

New York-skuespilleren Scarlett Johansson brukte sin forførende stemme i Spike Jonze-regisserte Her (2013), hvor hun innledet et slags forhold til Joaquin Phoenix' karakter Theodore. Noe som er litt rart med tanke på at hun i rollen som Samantha bare var stemmen til et operativsystem. 

(MEN DÆVEN SÅ FIN FILMEN VAR LELL!) Nå er 30-åringen igjen aktuell med sin hese, sexy røst, denne gangen som vokalist i det nye bandet The Singles. Sammen med Este Haim (fra Haim), Holly Miranda, Kendra Morris og Julia Haltigan lager de cheesy pop, og du kan høre deres første singel 
«Candy» under. 

I en pressemelding forteller ScarJo at musikken skal være kommers og gøy. 

– Idéen var å lage super-pop'ete dansemusikk, skrevet og fremført av jenter. Jeg elsker Grimes. Og jeg elsker The Bangles. Og jeg elsker The Go-Go's. Jeg ville være som de bandene: Ultra-pop, men også litt ironisk, litt med på spøken. 

Din jam? Hør The Singles - «Candy» via Soundcloud: Se også: Scarlett Johansson er supervoldelig i Lucy (VIDEO)
 21. feb 15 kl. 15:18Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
Snapchat med suveren oppdatering


Mange ble stressa da bestevenn-funksjonen plutselig forsvant fra Snapchat i slutten av januar. Kort tid etter beroliget selskapets CEO Evan Spiegel de 30 millioner brukerne, og sa at stalker-tjenesten snart ville returnere. (Highasakite holdt forresten roen.

Nå har vi gleden av å fortelle nok en gladnyhet – i Snapchats nyeste oppdatering for iOS kan man endelig spille av lyd mens man tar opp en videosnutt. Det vil si at du nå kan høre på f.eks. musikk via telefonen, samtidig som du filmer deg selv. Uante muligheter der, altså! 

Oppdatert: Kyndige Android-brukere forteller oss at funksjonen allerede eksisterer hos dem. Altså er det bare nytt for alle med iPhone.

Fortsetter under

 

Dette er en funksjon mange (inkludert 730-redaksjonen) har ventet lenge på – til nå har man måtte bruke en sekundær lydkilde, fordi telefonen automatisk pauser all lydavspilling når man starter å filme. (Vine, Instagram og det vanlige telefonkameraet sliter med det samme.) 

Så nå er det bare å sende snaps til venner og ukjente, endelig med det soundtracket du måtte ønske <3
 
 
 19. feb 15 kl. 10:02Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Janne
♫ Videopremiere: Setter han Toten på rap-kartet?

(SONDRE FORMO LINDHEIM/MTG)

Spira er nok ikke den første rapperen som sier takk til haterne, men han er garantert den første Toten-rapperen som gjør det. 27-åringen spytter på sin egen, særegne dialekt, noe som utviltsomt gjør at han skiller seg litt ut. Spira har holdt på med hip-hop siden han var tretten, etter å ha jobbet med debutalbumet i hele 10 år slipper han det endelig i 2015. 

Første spor ut er DJ Heinz-produserte «Tusen takk», som vi har videopremiere på i dag. Se snutten etter en rask prat med totningen. 

I låten sier du «tusen takk» til haterne. Hvem er de, og hva sier de? 

– Haterne er overalt. De sier som regel veldig lite, men takler ikke helt at man gjør sin egen greie. De smiler mest når man møter dem. Søte <3 Har uansett hørt at de gleder seg til jeg slipper album.  

Hvordan har tilbakemeldingen på dialekten din vært? 

– Tilbakemeldingen på dialekta har vært veldig fin helt siden Vazelina og «11 år uten kvinnfolk» i 1992! «Artig» og «sjarmerende» er det jeg hører mest.

Fortsetter under


Vi kjenner ikke til mange rappere fra Toten... Hvordan er hip-hop-mijøet der? 

– Jeg kjenner ingen selv, så tror det er labert. Må mot Biri før man finner Nabolaget, og videre mot Lillehammer før man ser Jaa9 & OnklP. Så er på tide å sette Toten på kartet. Takk Gud for 1999 og radioprogrammet Streetbeatz med Lars TH'PUG Svehagen! 

Hvem er Norges beste rapper? 

– OnklP! Flammer...

Bortsett fra haterne, hvem vil du si tusen takk til? 

– Takker kun meg sjøøøøl... Og mamma... Og MTG... Og generelt de som sier at jeg skal fortsette med det jeg gjør. Mye fine folk der ute! Tusen takk.

Se videopremiere på DJ Heinz-produserte «Tusen takk», regissert av Henrik Breines: Se også: Mysen-rapper mener OnklP og Kaveh burde legge opp (VIDEO) 
 19. feb 15 kl. 14:02Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 961 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 160 320 480 640 800 960 > >>  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?