nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Trendalarm: Mannlige havfruer
HAN FAR-IEL DEN LILLE HAVFRUEN (TLC)

Hvis du er født i perioden 20. januar til 18. februar er du vannmann. Men hvor mann i vannet er du?
 
Uavhengig av hvilket måned du først så dagens lys, kan du lettvint seile opp som ekte herre av det store blå via de havfrueinspirerte finne-protesene Mertailor (c). 
 
Florida-baserte Eric Ducharme har nemlig sydd sammen den lekre havherre-drakten (se over og under), som gjør at han kan gli gjennom både fersk- og saltvann som en ekte sjøhest/hingst.
 
Noe for deg? Prototypen er foreløpig ikke til salgs, men 22-åringen har uttalt at han er åpen for å sy flere sexemplarer på bestilling.
 
Far er hvertfall breial når han poserer med kolleksjonen foran kamera:Se også: Lur fugl på fisketur (oppsiktsvekkende video)
tags:  havfrue | LOL | sjø | skrulle | trendalarm
heidi@730.no 10. apr 13 kl. 02:25FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Heidi Holly
Fifty Shades Free(d) The Nipple? Usjenert Rita Ora tilbake som Mia Grey.
Instagram-eieren Facebook lar vanligvis kun menn få lov til å vise brystvorter. Har de blitt litt rundere i kantene? Torsdag kveld la Rita Ora ut dette bildet (fra en tidligere DKNY-kampanje)... Og det ble ikke slettet.

Raust?

A photo posted by Rita Ora (@ritaora) on


Se også: 730 x Rita Ora: – Norge, jeg elsker dere!

Apropos både heit og raust: Ordet på gatene (ifølge
The Daily Mirror) er at 24-åringen vender tilbake som Christian Greys søster Mia i de to kommende oppfølgerne til filmversjonen av Fifty Shades of Grey. Kanskje ikke så rart, ettersom karakteren hennes er med i hele trilogien.

Men får puppeguri mer å si?

I den første filmen har Rita
fire linjer. Den neste skal (ifølge The Hollywood Reporter) få manuset skrevet av Niall Leonard; ektemannen til E. L. James; forfatteren av Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed.
 
I forrige måned gjestet London-artisten den nye suksesserien Empire, og i sommer er hun aktuell i boksefilmen Southpaw, hvor hun spiller mot Jake Gyllenhaal, 50 Cent, Naomie Harris, Rachel McAdams, Forest Whitaker og proffbokser Victor Ortiz. Filmen, regissert av Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer), skulle opprinnelig ha Eminem i hovedrollen, da historien er en «løs, metaforisk fortsettelse på 8 Mile».
 
Mer freidighet fra Rita Ora via Instagram: - I dag fikk jeg min første facial (NSFW?)
heidi@730.no 23. apr 15 kl. 21:40Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Jannekake
Courteney Cox tar Friends-quiz ♥

COURTENEY FOX COX & CO (NBC)

Selv om reprisene surrer og går på TV Norge er det vanskelig å tenke på
Friends uten å bli litt nostalgisk. En av de mest vellykkede seriene etter megasuksessen var Courteney Cox' Cougar Town, som etter seks sesonger ble avsluttet for et par uker siden. 

Like stort som Friends ble det selvfølgelig aldri, og de seks hovedpersonene blir gang på gang påminnet hvor mye folk elsket serien. 

Da Ellen DeGeneres fikk besøk av Cox denne uken benyttet førstnevnte anledningen til å promotere den gøyale appen sin Heads Up, som er en digital variant av Kortskalle. Hvor mye husker 
«Monica» fra Friends

Se video: Bonus: Courteney forteller om den kommende filmen Just Before I Go, som hun selv har regissert: Se også: Friends (nesten) gjenforent via Jimmy Kimmel (VIDEO)
janne@730.no 22. apr 15 kl. 21:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Batman v Superman - se den veldig spoiler-fri første teaseren
RETTFERDIGHETENS DAGGRY (DC)

DC rykker mot Marvel: Batman v Superman: Dawn of Justice har ikke premiere før i mars (ja, til neste år, ikke mars som i forrige måned), men allerede på mandag slipper Zack Snyder første trailer.

For å lage litt ekstra hype har regissøren sluppet en kort teaser, med noen sekunder som kun viser heltenes drakter. Men det er trolig nok til at fanboys over hele verden vil få blod i bamsen. Se nedenfor.

Filmens skuespillere er blant andre Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jason Momoa (Aquaman!!!), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth) og Ray Fisher (Cyborg).Avdanka Batman backer Ben Affleck som Batman: - Gi ham en sjanse!
gisle@730.no 16. apr 15 kl. 08:16Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Coachella-konserten til albumaktuelle Tyler, the Creator

CHERRY BOMB IS OUT OMG GOOO TO ITUNES RIGHT NOW

A photo posted by Tylers Auntie (@feliciathegoat) on

Tyler, the Creator åpnet sitt Coachella-show med «Deathcamp», fra sitt tredje album Cherry Bomb. Og han gav solid gass. Senere tok Odd Future-far nye «Fucking Young» + sendte en s/o til Kim Kardashinas lillesøster, som stod på første VIP-rad; «Kendall Jenner fuck you».


(TWITTER)

Kendall gav finger'n tilbake + laget hjertetegn. (Han skal være med på Kanyes album.) Se Tylers konsert nedenfor. Neste helg er han tilbake på Coachella, og torsdag 13. august er han tilbake i Norge for å spille på Øya. 


gisle@730.no 13. apr 15 kl. 08:35Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Politiets innsats mot prostitusjon i Trondheim = PIMPIT

A photo posted by 730.no (@730no) on


Snedig forkortelse fra snuten.
tags:  hallik | lol
gisle@730.no 12. apr 15 kl. 15:46Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Vinn gensere fra adidas
(ADIDAS)
 
ShopAlike sponser oss med en konkurranse hvor vi deler ut adidas-gensere.

Det er rålett å bli med i trekningen. Alt du trenger å gjøre er å fortelle hvor mange sider nettbutikken har med adidas-produkter: Se her

Svaret sender du til post@730.no med «ShopAlike till you drop» som tittel, samt størrelsen du ønsker deg, og ditt navn og adresse.

Lykke til + tvi tvi!
tags:  adidas | $$$
gisle@730.no 22. mar 15 kl. 22:44Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 966 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 160 320 480 640 810 > >>  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?