nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Trendalarm: Mannlige havfruer
HAN FAR-IEL DEN LILLE HAVFRUEN (TLC)

Hvis du er født i perioden 20. januar til 18. februar er du vannmann. Men hvor mann i vannet er du?
 
Uavhengig av hvilket måned du først så dagens lys, kan du lettvint seile opp som ekte herre av det store blå via de havfrueinspirerte finne-protesene Mertailor (c). 
 
Florida-baserte Eric Ducharme har nemlig sydd sammen den lekre havherre-drakten (se over og under), som gjør at han kan gli gjennom både fersk- og saltvann som en ekte sjøhest/hingst.
 
Noe for deg? Prototypen er foreløpig ikke til salgs, men 22-åringen har uttalt at han er åpen for å sy flere sexemplarer på bestilling.
 
Far er hvertfall breial når han poserer med kolleksjonen foran kamera:Se også: Lur fugl på fisketur (oppsiktsvekkende video)
tags:  havfrue | LOL | sjø | skrulle | trendalarm
heidi@730.no 10. apr 13 kl. 02:25FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Gilz Gucci
Første titt på slutten av True Blood
DET GÅR NED (HBO)

I juni starter HBO True Blood sesong 7, som angivelig blir avslutningen. De som synes Alan Ball-serien fikk en litt for mjuk og klissete start bør for lengst ha skiftet mening, for nå har det vært non-stop action og fatal dramatikk. Noe denne første snik-teaseren fra et par uker siden minner om:Den nye sesongen ser ikke ut til å bli et unntak. I natt slapp HBO den første «ordentlige» smakesnutten, som viser Anna Paquin alias Sookie, Stephen Moyer alias Bill, Ryan Kwanten alias Jason, Joe Manganiello alias Alcide, Sam Trammellalias, eh, Sam og Hep-V-vampyrer som lager helvete. Men hvor er Alexander Skarsgård? Prikk prikk prikk.

Første episode, Jesus Gonna Be Here, vises/slippes natt til 23. juni.Se True Blood-ødeleggelsesalarm: Se Alexander Skarsgård i bare pungen (litt kaldt?)
gisle@730.no 21. apr 14 kl. 09:20Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Ønskereprise: Den heteste ungkaren på YouTube?


Vel, han er ikke singel, men han er en ung kar. Med et stort, følelsladet hjerte og varme ord som bør få de fleste kvinner (og også noen menn) til å smelte. La det bli revet med av 17-åringens hilsen til kjæresten Brinoa.
 
tags:  hunk | lol
heidi@730.no 18. apr 14 kl. 13:05Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
På høy tid? USAs første offentlige weed-automat
GO GREEN!
 
730.no = 420.no? Neida, men vi humret litt i morges da vi kom over nyheten om at USAs første weed-dispenser straks avdukes i Eagle-Vail, Colorado. 
 
Det kledelig grønne beistet av en maskin har fått navnet Zazzz Machine, og skal fylles til randen av vital urtegodis fra cannabisprodusenten Herbal Elements på restauranten Montana's Smokehouse (tilfeldig?).  

Fin i solnedgang:
 
Fortsetter under.


 
Greg Honan, eier og distributør av den gledesspredende automaten, synes idéen er langt fra fjern: 
 
- Én av mange fordeler med Zazzz-maskinen er at man har 100% oversikt over varene som går inn og ut av den. Vi eliminerer mellommannen, slik at det er null rom for å underslå eller stjele noe. All marihuanaen går rett fra vår 'budtender' og inn i maskinen, og kunden må dra førerkortet sitt for å verifisere alder og identitet. Det er også satt opp flere kameraer inne i automaten som sørger for at kunden og personen på førerkortet er den samme.
 
Kanskje ikke ha for HØYE forhåpninger, men ser vi en norsk vri på denne finurlige weed-automaten snart?
 
Noe for Egon?
 


Peppe's?Narvesen?


Den som lever får THC. <3
 
Hadde passet bra sammen med denne: Pizzautomaten!
heidi@730.no 16. apr 14 kl. 10:58Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Anchorman 3 med norsk vri?


Det skulle mye til for Anchorman 2: The Legend Continues å leve opp til Will Ferrells store filmbragd; den 10 år gamle klassikeren Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, men oppfølgeren har sine mange artige øyeblikk. Mange er dog spente på del 3, spesielt etter at denne uoffisielle teaserplakaten startet å spre seg i påsken...
 
PS: Ikke gjøn, kun apropos norsk film: Natt til 17. anbefales
gisle@730.no 17. apr 14 kl. 19:22Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Hæhæ! Se ærlig trailer for The Wolf of Wall Street
SADFACE (UIP)

Three 6 Mafia har vunnet Oscar, men ikke Leonardo DiCaprio... samt hans co-star fra The Wolf of Wall Street; Matthew McConaughey... og Jonah Hill forsøker å gjøre om sitt image fra morsom tjukkas i Superbad til å morsom tjukkas i en Martin Scorsese-film... og endel av filmens handling er ikke så langt unna Leos virkelige liv Dette er noe av det den såkalte ærlige traileren teaser med.

Vår humor:

 
PS: Kona til Leo - Margot Robbie - i The Wolf of Wall Street: - Jeg stilte ikke naken for å være naken...
gisle@730.no 16. apr 14 kl. 20:44Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Siste trailer: X-Men: Days of Future Past

J-LAW, EVAN SOM QUICKSILVER, STORM, WOLVERINE & TYSKE MICHAEL FASSBENDER SOM MAGNETO (FOX/MARVEL)

Man trenger ikke teksten til Led Zeppelin-klassikeren «Kashmir» til denne traileren; instrumentalen funker fint. Selv om linjer som «I am a traveler of both time and space, to be where I have been» hadde passet. Hugh Jackmans Wolverine drar 50 år tilbake i tiden for å forandre historien til fordel for menneskeheten, noe som innebærer å ta rotta på endel fæle mennesker. Det er mange mutanter å holde styr på, som Mystique (Jennifer Lawrence), ringreven Storm (Halle Berry) ung og gammel Professor X (James McAvoy og Patrick Stewart) og Magneto (Michael Fassbender og Ian McKellen) og nykommerne Blink (Fan Bingbing), Bishop (Omar Sy), Magnetos kjappe sønn Pietro Maximoff alias Quicksilver (Evan Peters alias krøllete, kripi skrullekar i American Horror Story), som også er tvillingbroren til Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) fra kommende Avengers: Age of Ultron.... og mange flere. Men Bryan Singer, som har hatt en pause fra regissørstolen siden 2003s X-Men 2, ser ut til å ha passet på at det blir nok action. For å si det råmildt:X-Men: Days of Future Past starter i USA og Norge 23. mai.
 
gisle@730.no 16. apr 14 kl. 09:20Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 926 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 150 310 460 620 770 > >>  
Alt innhold er opphavrettslig beskyttet - 2014 (c) 730.no
Utgiver: 730 AS, Pb 2674 Solli, 0203 Oslo c/o Music Norway - Redaktør: Gisle G. Stokland
Kontakt/tips: post@730.no - Utvikler: 8020 - Annonsere?