nytt
730 > blogger > Heidi Holly
Trendalarm: Mannlige havfruer
HAN FAR-IEL DEN LILLE HAVFRUEN (TLC)

Hvis du er født i perioden 20. januar til 18. februar er du vannmann. Men hvor mann i vannet er du?
 
Uavhengig av hvilket måned du først så dagens lys, kan du lettvint seile opp som ekte herre av det store blå via de havfrueinspirerte finne-protesene Mertailor (c). 
 
Florida-baserte Eric Ducharme har nemlig sydd sammen den lekre havherre-drakten (se over og under), som gjør at han kan gli gjennom både fersk- og saltvann som en ekte sjøhest/hingst.
 
Noe for deg? Prototypen er foreløpig ikke til salgs, men 22-åringen har uttalt at han er åpen for å sy flere sexemplarer på bestilling.
 
Far er hvertfall breial når han poserer med kolleksjonen foran kamera:Se også: Lur fugl på fisketur (oppsiktsvekkende video)
tags:  havfrue | LOL | sjø | skrulle | trendalarm
heidi@730.no 10. apr 13 kl. 02:25FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Janne
Aww! Se valp som er dritglad for å bli hentet (VIDEO)Se også: Er Marnie verdens søteste hund? (JA)
tags:  valp | hund | dyr | søt | <3
 21. des 14 kl. 15:40Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se norske TV 2-aktuelle Cre-8 danse i regnet
 
I neste måned ser du blant andre Cre-8 fra Oslo i TV 2-realityserien Mitt dansecrew, hvor kjendiser - som tittelen på en måte røper - danser med hvert sitt crew. Verten er b-boy Stian Blipp. Mens vi venter; «shof» Cre-8s nye snutt, filmet impulsivt i regnet i Ekebergparken i oktober via Magnus Wiig. 
 
Den ble fin:

 
Fun fact: Cre-8-medlem Maria «The Body» Karlsen er også kjent som rapperen Lotus, som gjester «Eva»; en av de beste låtene på Pumbas nye album. Hør her. 
 
Fun fact 2: Cre-8s nye medlem blir AUF-leder Eskil Pedersen, som angivelig ALDRI har danset. Haha. 
 
gisle@730.no 21. des 14 kl. 13:23Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Håndjobber for de hjemløse


Det er jul, og vi må ta vare på hverandre. Strekk gjerne en hånd ut til folk som bor på gaten, men husk at mat og husly ikke alltid er nok. La deg inspirere av denne snutten fra i fjor, og bli med å gi en god julebonus.

Se også: Russisk oralsex-kurs (trendalarm)
tags:  håndjobb | sex | lol
heidi@730.no 18. des 14 kl. 12:43Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Rihanna være raus med fansen på gaten i Paris

(INSTAGRAM)

I går kveld dukket en jumpsuit- og pelskåpe-rockende Rihanna opp på gaten i Paris, hvor en vakt bar henne på skulderne rundt ivrige fans.

Se den intense snutten nedenfor.

Hos Instagram skrev Ri at det var i forbindelse med en «editorial shoot». Det var lenge ventet at hennes 8. album, som hun referer til som R8 (sponset av Audi?), skulle slippes før jul, men det ser ut som settet er utsatt til senere i vinter. Ingen singler er sluppet så langt.

I vinter gir 26-åringen også ut soundtracket til tegnefilmen Home, via Steven Spielbergs selskap, hvor hun har hovedrollen. Se traileren her.
 
 
Rihannas svar på spørsmål om hva hun ønsker seg til jul: - En stor, trimmet pikk!
tags:  Rihanna | R&B | pop | Paris
gisle@730.no 19. des 14 kl. 15:47Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
♫ Jesse Jones kuler'n med å pushe brus
OPPDATERT: Se promosnutt hvor Jesse Jones pussig nok ikke for lov å filme i Tinghuset i Oslo:Det er tre år siden Jesse Jones slapp sin tøffe debut 12 blokker og 1 vei inn, blant annet med landegateplagen «Drabant»:Nå begynner oppfølgeren å ta form, og første smakebit fra Oslo-rapperen og Tommy Tee er «Kuler'n».

Jesse forteller 730 at låten handler om hvor vanskelig det kan være å forandre sin livsstil.
 
- For min del vil det vil si å omstille fra det som skjer i gata til å gjøre en karriere i musikk på ordentlig. Det er mye som skal til, mer enn det folk tenker, tror jeg. Låta kom igang med refrenget - noen linjer som egentlig kom ut av en helt random samtale jeg hadde med Tommy i studio den dagen. Plutselig sto jeg i booten og lagde ett hook ut av noe jeg bare egentlig skulle si til Tommy privat Hehe, bra det, vi liker spontane greier, sier Jesse.

Rapperen er en av artistene som stiller på Tee Productions' julebord på lillelillelillelillelillelille juleaften alias 18. desember, når Tommy ringer julen inn og feirer albumslippet til Pumba: Se her

 
PS: Se den ferske musikkvideoen med Chirag fra Karpe Diem, Mae alias Opaque og Pumba
gisle@730.no 16. des 14 kl. 10:14Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
OnklP tolker Hotel Cæsar-klassiker


Da vi listet topp 5 Hotel Cæsar-scener, så ble MC-battle'en med Storm en saftig bonus. Her gir OnklP den psjuke scenen nytt liv i studio med Morten Ramm. Se gåsehud-snutten ovenfor.
 
gisle@730.no 13. des 14 kl. 15:10Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 953 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 160 320 480 640 790 950 > >>  
Fox News   Joddski   Jessica Biel   Katy Perry   Channing Tatum   Woody Harrelson   Electro   Game of Thrones   Spike Jonze   Tim Burton   David Guetta   nazi   Fjorden Baby!   Stephen Moyer   dyr   Hollywood   Adelén Rusillo Steen   Usher   Barack Obama   Big Sean   Skal vi danse   iPhone   Orange Is the New Black   Thomas Eriksen   RykkinnFella   Juicy J   The Walking Dead   Pitbull   30 Seconds To Mars   Ingrid Olava   musikk   Jonas Åkerlund   Sichelle   Aylar   indie   MMS   Kelis   dokumentar   Jason Bateman   Mimi Blix   Playboy   TMZ   TLC   Øyafestivalen   Tila Tequila   hund   Kellan Lutz   SMH   Kenneth Engebretsen   Rita Ora   James Bond   penger   boyband   Cee Lo Green  
Alt innhold er opphavrettslig beskyttet - 2014 (c) 730.no
Utgiver: 730 AS, Pb 2674 Solli, 0203 Oslo c/o Music Norway - Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no
Kontakt/tips: post@730.no - Utvikler: 8020 - Annonsere?