nytt
730 > blogger > Gilz Gucci
Amerikansk TV: – Hvorfor er nordmenn så vakre?

«Why are Norwegians so good-looking?» 🇳🇴 Debatt om Norge hos amerikanske Dagsrevyen 🇺🇸

A video posted by 730.no (@730no) on


Hun eller han som fant på Brad Pitt-stuntet for Norwegian bør få en raus bonus: Flyselskapet tjener fett på den enkle/spekulative idéen. Og artigheten har spredd seg til hele Amerikas TMZ; bloggen til Harvey Levin som også har TV-show. (Spilt inn på kontoret deres hver dag kl. 7-8 om morgenen, for så å bli sendt et par timer senere. Bør 730 gjøre det samme?) Reklamen førte til en prat om hvorfor nordmenn er så vakre. Den ene teorien er at norske vikinger kidnappet pene damer. Vi får også vite at ikke alle i Norge (og i Sverige) er hvite.
 
 
Nico & Vinz til TMZ: - Ja, vi er sorte, men norske! (VIDEO)
gisle@730.no 26. sep 16 kl. 21:44FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

730 > blogger > Jannekake
Norsk ønskereprise: Kykelikokos-klassiker

JØRN KOLSRUD ALIAS BOWLER (NRK)

Var du barn på 90-tallet er det ikke usannsynlig at din aller største drøm var å komme gjennom på telefonen til NRKs beste lørdagsshow, Kykelikokos. (Hvis du turte å ringe 815 493 00, da.)

En av Bowlers mange klassikere var spalten «Lyden i dunken», hvor innringerne logisk nok måtte gjette hvilken lyd programlederen hadde gjemt i en dunk.

Klarte de oppgaven vant de en gjev premie til både seg og eventuelle søsken. 

😎😎😎😎😎 #kykelikokos

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Kykelikokos hadde nemlig et sterkt miljøfokus, og i en annen konkurranse måtte barna regelrett sortere søppel via telefonen.

Vi har gravd frem et klipp hvor lyden i dunken er ordentlig snodig, og 7 år gamle Anders Eikeland fra Molde får prøve seg.  

Se ønskereprise fra 1997, med Henriette Steensrup i introen: 
Ha det på badet! 

Se også: Norsk Paradise-throwback <$ (VIDEO) 
janne@730.no 24. feb 15 kl. 02:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Hm, vrient å velge mellom Donald og Hillary?

A video posted by 730.no (@730no) on


Usj, det er vrient og vemmelig å være i valgets kval. Hvem er best skikket til å lede verdens mektigste land, Hillary Clinton eller Donald Trump? Hvordan skal man velge en favoritt? Se snutten ovenfor hvor Seth Meyers har fin flow.
 
Apropos flow: Se også: Eminem disser Prump Trump
gisle@730.no 05. nov 16 kl. 20:01Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se 1-åring på motorveien (i feil fil)


Bestefar fulgte ikke godt nok med da han passet på sitt 1 år gamle barnebarn, som her kom seg ut på motorveien. Enda verre: Ingen av de forbipasserende stopper for å hjelpe barnet, selv ikke kvinnen som sykler forbi. Til slutt blir krabaten reddet av en politimann. (Episoden kommer etter at en 2 år gammel jente i Kina ble kjørt over og ble liggende skadet på gaten. Barnet, som døde, ble passert av 18 mennesker uten å hjelp, noe som gjorde at Kina forsøkte å ta et oppgjør med mange kineseres apati.)
tags:  drama
heidi@730.no 01. nov 16 kl. 18:25Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Chance the Rapper vs. fan på scenen


You don't want no problems, want no problems with me… (– Try to stop me / it’s gone be some dreadhead n*ggas in your lobby)

Chance The Rapper har ikke tid til noe tull. Da den 23 år gamle Chicago-gutten spilte i Miami i natt, så ble en nøttepetter litt for ivrig. Se han komme opp på scenen, for så å bli slengt i gulvet av Chance før vaktene kommer:

PS: Se Skrillex slå seg stygt på scenen (VIDEO)
gisle@730.no 11. okt 16 kl. 18:17Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Beyonce (15) kaste skygge på Kelly Rowland (15)
ALLE GODE TING ER TRE B

I tillegg til å være en råtass på synging og dans, har boss bitch Beyonce doktorgrad i skyggekasting. Historien har gitt oss mange eksempler på dette, men få tilfeller er vel så tydelige og veldokumenterte som i klippet under.
 
Destiny's Child-jenta Kelly Rowland (som tidligere har snakket ut om den vonde tiden i DC på The-Dream-skrevne «Dirty Laundry») introduserer seg under et intervju som «den andre hovedsangeren i gruppa» - noe som framkaller en riktig så catty reaksjon fra en ung Queen B.
 
Meow?(Kanskje ikke så rart at Kelly skrev denne på fjorårets Talk A Good Game.)
 
heidi@730.no 04. jan 14 kl. 16:18Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > 1D-Cecilie
Han blonde fra One Direction har sluppet sin første singel

A photo posted by Niall Horan (@niallhoran) on


Han blonde fra One Direction (som har pause på ubestemt tid </3), alias Niall Horan, alias Neil, har sluppet debutsingelen sin. Sånn helt ut av det blå.

Låten heter «This Town», er produsert av Greg Kurstin og blir utgitt av Capitol Records (Universal). Det vil si at han, til ergelse for Simon Cowell, har byttet plateselskap, da hele diskografien til 1D er hos SyCo (Sony).

Men ja, altså. Sporet er ikke spesielt dårlig, og ikke er det spesielt bra heller. En helt grei gitarballade. Litt merkelig valg av første singel, meeeen vi kan ikke alle hete Zayn og lage bangers som «Pillowtalk».

Mulig jeg er en smule inhabil, og hadde elsket låten herfra til Holmes Chapel hvis det var Harry som sang den. 

Uansett.

Resten av 1D synes dette var stor stas, og gratulerte iren på Twitter:


Med fare for å høres kjip ut, må det nevnes at kommunikasjonen over ikke føles helt naturlig. Mener ikke at resten av boybandet ikke er glad på hans vegne, men at det er viktig for One Direction A/S å opprettholde roen i fanbasen.

Noe de klarer ved å fremstå som en samlet front via offentlige gratulasjoner og lykkeønskninger. Må ikke gjøre dem som betaler regningene dine opprørt, si.

Harry, for eksempel, har ikke tweetet noen på et halvt år. Just sayin.

Nok konspirasjonsteorier digresjoner, lytt til «This Town» via Spotify:Dykk i arkivet: Livet som One Direction-stalker
cecilie@730.no 29. sep 16 kl. 17:19Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1022 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Jenna Jameson   Jessie J   Will Smith   Judd Apatow   Perez Hilton   Will Ferrell   Noomi Rapace   Annie   Sarah Jessica Parker   Oasis   Tooji   Sirkus Eliassen   Ben Affleck   Bergenfest   Mira Craig   The Tonight Show   Eazy-E   tatovering   Marie Amanda   Timbuktu   Cashmere Cat   Jeremy Piven   Alan Walker   Dakota Johnson   Staysman   DILF   Cameron Diaz   emoji   Emilia Clarke   yppig   Zara Larsson   Shellback   Pharrell Williams   Travi$ Scott   Kylie Jenner   action   Brandon Flowers   Sophie Elise Isachsen   realityserie   Tommy Tee   kunst   Arif   Johnny Depp   Rihanna   Mark Ronson   London   George Clooney   Joddski   Orange Is the New Black   reality   slåsskamp   Chance The Rapper   Linni Meister   Caroline Berg Eriksen  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?