nytt
730 > blogger > Gilz Gucci
Omer Bhatti blogger om Michael Jackson

OBEEGALAXY.COM

De som trodde Omer Bhatti ikke var like close med Michael Jackson som mange (ikke han selv) skulle ha det til, holdt permanent kjeft etter at hele verden så Oslo-gutten på første rad med Jackson-familien under minnestunden i Los Angeles.

I etterkant har 25-åringen stilig nok ikke sagt et ord, selv om 1000 journalister har forsøkt alle slags tricks for å få ham i tale.

Når han for første gang etter MJs død offentlig snakker om sin venn, er det via en engelsk uttalelse på sitt nettsted Obeegalaxy.com.

- Ord kan ikke beskrive min takknemlighet for all kjærlighet og støtte dere har vist under denne veldig vanskelige tiden. Jeg har mistet den næreste og viktigste personen i livet mitt. Han har oppdratt meg og gjort meg til den jeg er i dag, er noe av det Omer skriver.

- Å lage musikk og opptre har vært min drøm så lenge jeg kan huske. Jeg ønsker å ære ham og hans arv, holde ånden hans i live.

- Jeg ser frem til å dele mine drømmer med alle dere når tiden er riktig.

Les hele uttalelsen her.


gisle@730.no 28. sep 09 kl. 13:24FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

Mj fan 1
for en taper. bare fordi han ble fortalt at det var greit og ligge i sengen med en fremmed mann når han var liten så har han plutselig blitt beste kompis med MJ.. han dlete sikkert seng med far til MJ nå og følte det hel normalt.
sep 28 2009 kl. 19:30
Jedi
MJ "fan", du har det ikke godt med deg selv når du skriver slike negative håpløse ting du ikke har noe grunnlag til å vite noe om.
sep 28 2009 kl. 22:18
Kalle Kannibal
Tror heller det er en som er jævlig misunnelig! Fordi han aldri fikk truffet han selv.......
sep 29 2009 kl. 10:12
nma
Anyone who speaks negatively about Omer is not MJ's fan, a lot of celebrities would like to have a friend like him, he had kept quiet about what he had with MJ whether it is frienship or father and son relationship, instead he is tryind to keep his legacy going and also was a strong support for PPB. We should all embrace him and support whatever he chooses to do in life to keep his memory alive. Thank you.
mar 29 2010 kl. 17:55
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730 > blogger > Jannekake
Norsk ønskereprise: Kykelikokos-klassiker

JØRN KOLSRUD ALIAS BOWLER (NRK)

Var du barn på 90-tallet er det ikke usannsynlig at din aller største drøm var å komme gjennom på telefonen til NRKs beste lørdagsshow, Kykelikokos. (Hvis du turte å ringe 815 493 00, da.)

En av Bowlers mange klassikere var spalten «Lyden i dunken», hvor innringerne logisk nok måtte gjette hvilken lyd programlederen hadde gjemt i en dunk.

Klarte de oppgaven vant de en gjev premie til både seg og eventuelle søsken. 

😎😎😎😎😎 #kykelikokos

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Kykelikokos hadde nemlig et sterkt miljøfokus, og i en annen konkurranse måtte barna regelrett sortere søppel via telefonen.

Vi har gravd frem et klipp hvor lyden i dunken er ordentlig snodig, og 7 år gamle Anders Eikeland fra Molde får prøve seg.  

Se ønskereprise fra 1997, med Henriette Steensrup i introen: 
Ha det på badet! 

Se også: Norsk Paradise-throwback <$ (VIDEO) 
janne@730.no 24. feb 15 kl. 02:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Hm, vrient å velge mellom Donald og Hillary?

A video posted by 730.no (@730no) on


Usj, det er vrient og vemmelig å være i valgets kval. Hvem er best skikket til å lede verdens mektigste land, Hillary Clinton eller Donald Trump? Hvordan skal man velge en favoritt? Se snutten ovenfor hvor Seth Meyers har fin flow.
 
Apropos flow: Se også: Eminem disser Prump Trump
gisle@730.no 05. nov 16 kl. 20:01Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se 1-åring på motorveien (i feil fil)


Bestefar fulgte ikke godt nok med da han passet på sitt 1 år gamle barnebarn, som her kom seg ut på motorveien. Enda verre: Ingen av de forbipasserende stopper for å hjelpe barnet, selv ikke kvinnen som sykler forbi. Til slutt blir krabaten reddet av en politimann. (Episoden kommer etter at en 2 år gammel jente i Kina ble kjørt over og ble liggende skadet på gaten. Barnet, som døde, ble passert av 18 mennesker uten å hjelp, noe som gjorde at Kina forsøkte å ta et oppgjør med mange kineseres apati.)
tags:  drama
heidi@730.no 01. nov 16 kl. 18:25Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Chance the Rapper vs. fan på scenen


You don't want no problems, want no problems with me… (– Try to stop me / it’s gone be some dreadhead n*ggas in your lobby)

Chance The Rapper har ikke tid til noe tull. Da den 23 år gamle Chicago-gutten spilte i Miami i natt, så ble en nøttepetter litt for ivrig. Se han komme opp på scenen, for så å bli slengt i gulvet av Chance før vaktene kommer:

PS: Se Skrillex slå seg stygt på scenen (VIDEO)
gisle@730.no 11. okt 16 kl. 18:17Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Beyonce (15) kaste skygge på Kelly Rowland (15)
ALLE GODE TING ER TRE B

I tillegg til å være en råtass på synging og dans, har boss bitch Beyonce doktorgrad i skyggekasting. Historien har gitt oss mange eksempler på dette, men få tilfeller er vel så tydelige og veldokumenterte som i klippet under.
 
Destiny's Child-jenta Kelly Rowland (som tidligere har snakket ut om den vonde tiden i DC på The-Dream-skrevne «Dirty Laundry») introduserer seg under et intervju som «den andre hovedsangeren i gruppa» - noe som framkaller en riktig så catty reaksjon fra en ung Queen B.
 
Meow?(Kanskje ikke så rart at Kelly skrev denne på fjorårets Talk A Good Game.)
 
heidi@730.no 04. jan 14 kl. 16:18Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Amerikansk TV: – Hvorfor er nordmenn så vakre?

«Why are Norwegians so good-looking?» 🇳🇴 Debatt om Norge hos amerikanske Dagsrevyen 🇺🇸

A video posted by 730.no (@730no) on


Hun eller han som fant på Brad Pitt-stuntet for Norwegian bør få en raus bonus: Flyselskapet tjener fett på den enkle/spekulative idéen. Og artigheten har spredd seg til hele Amerikas TMZ; bloggen til Harvey Levin som også har TV-show. (Spilt inn på kontoret deres hver dag kl. 7-8 om morgenen, for så å bli sendt et par timer senere. Bør 730 gjøre det samme?) Reklamen førte til en prat om hvorfor nordmenn er så vakre. Den ene teorien er at norske vikinger kidnappet pene damer. Vi får også vite at ikke alle i Norge (og i Sverige) er hvite.
 
 
Nico & Vinz til TMZ: - Ja, vi er sorte, men norske! (VIDEO)
gisle@730.no 26. sep 16 kl. 21:44Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1022 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Colin Tilley   Radiohead   Morten Tyldum   Dr. Dre   Foo Fighters   RykkinnFella   Leo Ajkic   Snapchat   DC Comics   vampyr   Meagan Good   Christoph Waltz   emo   selfie   H&M   Amy Winehouse   Turboneger   Odd-Magnus Williamson   Ricky Gervais   Ariana Grande   stripper   Miguel   homse   Brandy   Entourage   penger   Major Lazer   Kim Kardashian   Idris Elba   John Olav Nilsen   Super Bowl   Pasha   The Notorious B.I.G.   KID JOKI   Stephen Colbert   Telenor Arena   Element   Kylie Jenner   R.I.P.   Julie Bergan   Tyga   blondine   Glee   Christian Bastiansen   Robert Downey Jr.   Twilight   Stavernfestivalen   norsk rap   Shia LaBeouf   Aylar   A$AP Rocky   musikal   tatovering   Emma Stone  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?