nytt
730 > blogger > Gilz Gucci
Griner han her?


Det høres iallefall slik ut etterhvert i dette klippet fra gårsdagens Nashville-konsert.

John unnskylder seg for å ha kastet ut «n*gger» i Playboy-intervjuet, hvor han også sier at penisen sin er rasistisk fordi han ikke er interessert i sorte jenter.
 
Den til tider selvgode (og jævlig gode) artisten hadde sikkert en lang prat med sitt afrikansk-amerikanske band etter at saken blåse opp.
 

Reprise: John-John hos Skavis:tags:  John Mayer | rock
gisle@730.no 11. feb 10 kl. 16:45FacebookTwitterTips en venn

Kommenter nedenfor:

Maria Pen
Han griner fordi han dreit seg ut, bare derfor. Hvis han snakker slik i et intervju, tenk hvordan han snakker når han henger ut med sine (hvite) kompiser.
feb 11 2010 kl. 18:16
Axl
skavlan er flink. får han til å virke normal. men du kan se at han er ustabil.
feb 11 2010 kl. 20:02
Krina
Rasist jævel. En unnskyldning holder ikke for det han har sagt. Håper folk boikotter han.
feb 11 2010 kl. 22:57
Chris
Jeg tror nok han har like mange svarte som hvite kompiser, herregud han er en amerikansk popmusiker i 2010 med et i hovedsak svart band. Han bare snakker litt mye uten å tenke for å prøve (om enn feilaktig) å være morsmom, mannen er ikke rasist. Hva blir det neste, at dere sier at han utnytter svarte mennesker fordi han har afroamerikanere i bandet?
feb 12 2010 kl. 00:40
PrebN
Han virker uansett som en egosentrisk clown
feb 12 2010 kl. 07:34
Aslak N
Hadde han kjent de i bandet sitt bedre og vært close med dem så hadde han skjønt at han ikke kan snakke slik. Det er flaut for de å stå på scenen med en sånn tufsete sjef.
feb 12 2010 kl. 11:19
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730 > blogger > Jannekake
Norsk ønskereprise: Kykelikokos-klassiker

JØRN KOLSRUD ALIAS BOWLER (NRK)

Var du barn på 90-tallet er det ikke usannsynlig at din aller største drøm var å komme gjennom på telefonen til NRKs beste lørdagsshow, Kykelikokos. (Hvis du turte å ringe 815 493 00, da.)

En av Bowlers mange klassikere var spalten «Lyden i dunken», hvor innringerne logisk nok måtte gjette hvilken lyd programlederen hadde gjemt i en dunk.

Klarte de oppgaven vant de en gjev premie til både seg og eventuelle søsken. 

😎😎😎😎😎 #kykelikokos

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Kykelikokos hadde nemlig et sterkt miljøfokus, og i en annen konkurranse måtte barna regelrett sortere søppel via telefonen.

Vi har gravd frem et klipp hvor lyden i dunken er ordentlig snodig, og 7 år gamle Anders Eikeland fra Molde får prøve seg.  

Se ønskereprise fra 1997, med Henriette Steensrup i introen: 
Ha det på badet! 

Se også: Norsk Paradise-throwback <$ (VIDEO) 
janne@730.no 24. feb 15 kl. 02:38Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Hm, vrient å velge mellom Donald og Hillary?

A video posted by 730.no (@730no) on


Usj, det er vrient og vemmelig å være i valgets kval. Hvem er best skikket til å lede verdens mektigste land, Hillary Clinton eller Donald Trump? Hvordan skal man velge en favoritt? Se snutten ovenfor hvor Seth Meyers har fin flow.
 
Apropos flow: Se også: Eminem disser Prump Trump
gisle@730.no 05. nov 16 kl. 20:01Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se 1-åring på motorveien (i feil fil)


Bestefar fulgte ikke godt nok med da han passet på sitt 1 år gamle barnebarn, som her kom seg ut på motorveien. Enda verre: Ingen av de forbipasserende stopper for å hjelpe barnet, selv ikke kvinnen som sykler forbi. Til slutt blir krabaten reddet av en politimann. (Episoden kommer etter at en 2 år gammel jente i Kina ble kjørt over og ble liggende skadet på gaten. Barnet, som døde, ble passert av 18 mennesker uten å hjelp, noe som gjorde at Kina forsøkte å ta et oppgjør med mange kineseres apati.)
tags:  drama
heidi@730.no 01. nov 16 kl. 18:25Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Se Chance the Rapper vs. fan på scenen


You don't want no problems, want no problems with me… (– Try to stop me / it’s gone be some dreadhead n*ggas in your lobby)

Chance The Rapper har ikke tid til noe tull. Da den 23 år gamle Chicago-gutten spilte i Miami i natt, så ble en nøttepetter litt for ivrig. Se han komme opp på scenen, for så å bli slengt i gulvet av Chance før vaktene kommer:

PS: Se Skrillex slå seg stygt på scenen (VIDEO)
gisle@730.no 11. okt 16 kl. 18:17Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Heidi Holly
Se Beyonce (15) kaste skygge på Kelly Rowland (15)
ALLE GODE TING ER TRE B

I tillegg til å være en råtass på synging og dans, har boss bitch Beyonce doktorgrad i skyggekasting. Historien har gitt oss mange eksempler på dette, men få tilfeller er vel så tydelige og veldokumenterte som i klippet under.
 
Destiny's Child-jenta Kelly Rowland (som tidligere har snakket ut om den vonde tiden i DC på The-Dream-skrevne «Dirty Laundry») introduserer seg under et intervju som «den andre hovedsangeren i gruppa» - noe som framkaller en riktig så catty reaksjon fra en ung Queen B.
 
Meow?(Kanskje ikke så rart at Kelly skrev denne på fjorårets Talk A Good Game.)
 
heidi@730.no 04. jan 14 kl. 16:18Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
730 > blogger > Gilz Gucci
Amerikansk TV: – Hvorfor er nordmenn så vakre?

«Why are Norwegians so good-looking?» 🇳🇴 Debatt om Norge hos amerikanske Dagsrevyen 🇺🇸

A video posted by 730.no (@730no) on


Hun eller han som fant på Brad Pitt-stuntet for Norwegian bør få en raus bonus: Flyselskapet tjener fett på den enkle/spekulative idéen. Og artigheten har spredd seg til hele Amerikas TMZ; bloggen til Harvey Levin som også har TV-show. (Spilt inn på kontoret deres hver dag kl. 7-8 om morgenen, for så å bli sendt et par timer senere. Bør 730 gjøre det samme?) Reklamen førte til en prat om hvorfor nordmenn er så vakre. Den ene teorien er at norske vikinger kidnappet pene damer. Vi får også vite at ikke alle i Norge (og i Sverige) er hvite.
 
 
Nico & Vinz til TMZ: - Ja, vi er sorte, men norske! (VIDEO)
gisle@730.no 26. sep 16 kl. 21:44Direkte lenkeTips en venn
Kommenter dette
Side 1 av 1022 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 170 340 510 680 850 1020 > >>  
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Tyler the Creator   Jesper Borgen   Judd Apatow   Skrillex   blodig   Kim Kardashian   Karpe Diem   Girls   MTV   norsk film   norsk rap   The Hunger Games   HBO   konkurranse   David Guetta   snakkis   Spike Jonze   Janet Jackson   The Wire   Zayn Malik   Keeping Up with the Kardashians   Rick Rubin   Robert Pattinson   The Tonight Show   Sarah Jessica Parker   Michael Fassbender   Nico D   Turboneger   Rihanna   Adelén   Michael Cera   Klish   The Lonely Island   Grammy   Amy Adams   Eazy-E   Liam Hemsworth   oppsving   Unge Ferrari   Green Day   Pumba   Justin Timberlake   Travi$ Scott   Ne-Yo   Gabrielle   Cassie   Asbjørn Slettemark   Samsaya   YouTube   Willow Smith   The Ellen Show   Bradley Cooper   hip-hop   The Neptunes  
Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?