nytt
Kardashians lillesøster debuterer (som skuespiller)
Via det populære Hawaii-politiet.
heidi@730.no 19. aug 2012 kl. 16:57FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(TEEN VOGUE)

Kardashian-kverna fortsetter å pøse ut penger: Superpopulære Keeping Up With The Kardashians, alias reality-serien om formfulle Kim Kardashian og hennes store familie, er i sin sjuende sesong på E!, og mamma Kris Jenner koker stadig opp nye måter å melke barnas drøye popularitet på.
 
Kendall Jenner, som er én av Kris' to døtre med eks-OL-utøveren Bruce Jenner, gjør straks sin skuespillerdebut i politiserien Hawaii Five-0 på amerikanske CBS (noe som i og for seg stemmer bra, ettersom lillemor ser ut som hun er Hawaii-ish). 17-åringen, som er Kim, Khloe, Kourtney og Robs halvsøster, er spådd en lysende karriere som modell, og har allerede skutt kampanjer for blant andre klesmerket Sherri Hill.

Fortsetter nedenfor.

(INSTAGRAM)
 
Via sin hjemmeside fredag kveld hadde den fotogene high school-jenta følgende gla'melding til sine fans:
 
- Jeg er SÅ oppspilt over å kunne avsløre at jeg debuterer som skuespiller i Hawaii Five-0! Episoden min kommer på lufta i oktober, og jeg kan knapt vente med å begynne innspillingen. Dette er en fantastisk mulighet for meg og gleder meg sykt til denne erfaringen!
 
Kendall er dog ikke den første Kardashian/Jenner-søsteren med skuespillerdilla; Khloe har tidligere medvirket i 90210 og Law and Order: LA, mens Kim har dukket opp i både CSI: NY og Last Man Standing.
   
Andefjes à la storesøster: 
 

Bonusbilde: Kendall på den røde The Hunger Games-løperen: Her!

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?