nytt
True Blood-sjefen takker fansen
... og takker for seg selv.
Følg 730 på Facebook 28. aug 2012 kl. 07.03FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(HBO)

Før søndagens siste episode av den femte True Blood-sesongen, benyttet Alan Ball anledningen til å si noen ord før han trekker seg tilbake. Serieskaperen takket folk som har fulgt med og fansen «som er den beste fansen et show kan ha». Alan innrømmer at lidenskapen til noen av tilhengerne har skremt ham.

Fortsetter nedenfor.Sesongavslutningen til True Blood - episoden ‪Save Yourself‬ - ble sett av 6,3 millioner i USA, som er solid for HBO (selv om det er over 310 millioner amerikanere). Det spøker med andre ord ikke for enda en sesong.

Den semierotiske vampyrserien fra Louisiana, basert på bøkene The Southern Vampire Mysteries, startet i 2008. Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley og svenske Alexander Skarsgård har hovedrollene.

Trailer for den siste seneste True Blood-sesongen:Alan Ball har tidligere laget den til tider drøyt fengslende HBO-serien Six Feet Under.

Fun fact: Han ble ifjor saksøkt av sin nabo Quentin Tarantino, som forsøker å få stoppet bråket fra Alans mange papegøyer.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?