nytt
- Jeg vil bli husket som en av de store skuespillerne
Common som beinhard gangster.
Følg 730 på Facebook 09. sep 2012 kl. 18.17FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
G.O.O.D. ACTOR? (INDOMINA)

Som en av de mest uskumle rapperne i gamet er det fønni å se Common som beinhard gangster i traileren under for den kommende spillefilmen LUV. Den Sheldon Candis-regisserte filmen omhandler en dag i livet til 11 år gamle Woody Watson (Michael Rainey Jr.) som har gledet seg svært til å møte sin onkel Vincent (Common) som akkurat har kommet hjem etter åtte år i fengsel.

Vincent ønsker å starte et spisested for å straighte opp livet sitt, men ender fort opp med å bli dratt inn i alskens ugagn igjen. Woody må så bestemme seg for om han skal følge den lugubre livsstilen til Vincent, eller gjøre sin egen, pre-pubertale ting.
 
Nettstedet Movieline hollererte på en tydelig inspirert Common etter filmens Sundance-premiere tidligere i år:
 
- Når det kommer til skuespill er jeg nærmest for et spedbarn å regne. Jeg gjorde min første film, Smokin' Aces, i 2007. Jeg vet jeg har en lang vei å gå, men jeg lærer hele tiden og jeg vil bli husket som en vår tids store skuespillere.
 
Har du trua? Se den tøffe traileren til LUV her:I tillegg til den velbarberte 40-åringen og Michael Rainey Jr., medvirker også Danny Glover, superdigge Meagan Good, Dennis Haysbert og Charles S. Dutton. Filmen har premiere på amerikanske kinoer 9. november.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?