nytt
Intervju-#fail: Se Tarantino bli pissed
Slik går det når man spør Quentin om filmvold.
Følg 730 på Facebook 11. jan 2013 kl. 21.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
EN AV DE MEST VOLDELIGE FILMENE UTGITT AV DENNE GJENGEN → (THE WALT DISNEY COMPANY NORDIC)

Tips til journalister: Ikke spør Quentin Tarantino om hvorfor han ikke tror at det er en kobling mellom vold i filmer og vold i virkeligheten.

Hans seneste film Django Unchained viser USAs grusomme slavefortid, men regissøren sier at han er lei av å snakke om brutalitet og vil ikke svare den britiske journalisten i intervjuet nedenfor.

- Hvorfor? Fordi jeg nekter. Jeg er ikke slaven din og du er ikke min eier. Du kan ikke få meg til å danse til din pipe. Jeg er ikke en ape, sier Quentin litt upassende.

- Hvis noen bryr seg om hva jeg synes om det så kan de google meg.

Da journalisten ikke gir seg, fortsetter hissige Quentin.

- Jeg er her for å selge filmen min! Dette er en reklame for filmen, ikke tro noe annet… Det bryr deg faen meg ikke hva jeg synes om det!Django Unchained fikk fem Oscar-nominasjer og har blitt en terningkast 6-fest for Tarantino, men en filmekspert som ikke gir tommelen opp er Spike Lee.

- Det vil være respektløs overfor mine forfedre å se den filmen, sier regissøren.

Hvis Quentin ikke vil at briten skal forsøke å få opp sine seertall, så er dette forsøket mislykket. Men artig å titte på:

Les mer her!

Foran kamera ser du blant andre den snart The Amazing Spider-Man 2-aktuelle Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, legenden Don Johnson, James Remar (Kim Cattralls kjæreste i Sex and the City, gjengleder Ajax i The Warriors, Harry Morgan i Dexter), fenomenale Walton Goggins (The Shield, Justified), drøyt gode Christoph Waltz (SS-Standartenführer Hans Landa i Inglourious Basterds) og relativt råfine Kerry Washington.

Django Unchained starter på norske kinoer 18. januar.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?