nytt
Intervju-#fail: Se Tarantino bli pissed
Slik går det når man spør Quentin om filmvold.
Følg 730 på Facebook 11. jan 2013 kl. 22:20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
EN AV DE MEST VOLDELIGE FILMENE UTGITT AV DENNE GJENGEN → (THE WALT DISNEY COMPANY NORDIC)

Tips til journalister: Ikke spør Quentin Tarantino om hvorfor han ikke tror at det er en kobling mellom vold i filmer og vold i virkeligheten.

Hans seneste film Django Unchained viser USAs grusomme slavefortid, men regissøren sier at han er lei av å snakke om brutalitet og vil ikke svare den britiske journalisten i intervjuet nedenfor.

- Hvorfor? Fordi jeg nekter. Jeg er ikke slaven din og du er ikke min eier. Du kan ikke få meg til å danse til din pipe. Jeg er ikke en ape, sier Quentin litt upassende.

- Hvis noen bryr seg om hva jeg synes om det så kan de google meg.

Da journalisten ikke gir seg, fortsetter hissige Quentin.

- Jeg er her for å selge filmen min! Dette er en reklame for filmen, ikke tro noe annet… Det bryr deg faen meg ikke hva jeg synes om det!Django Unchained fikk fem Oscar-nominasjer og har blitt en terningkast 6-fest for Tarantino, men en filmekspert som ikke gir tommelen opp er Spike Lee.

- Det vil være respektløs overfor mine forfedre å se den filmen, sier regissøren.

Hvis Quentin ikke vil at briten skal forsøke å få opp sine seertall, så er dette forsøket mislykket. Men artig å titte på:

Les mer her!

Foran kamera ser du blant andre den snart The Amazing Spider-Man 2-aktuelle Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, legenden Don Johnson, James Remar (Kim Cattralls kjæreste i Sex and the City, gjengleder Ajax i The Warriors, Harry Morgan i Dexter), fenomenale Walton Goggins (The Shield, Justified), drøyt gode Christoph Waltz (SS-Standartenführer Hans Landa i Inglourious Basterds) og relativt råfine Kerry Washington.

Django Unchained starter på norske kinoer 18. januar.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?