nytt
Will og Jaden Smiths familiedrama i̶ ̶s̶p̶a̶c̶e̶ på jorden
After Earth.
Følg 730 på Facebook 08. mar 2013 kl. 10:38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(COLUMBIA/DISNEY)

Regissøren M. Night Shyamalan har mange dumme flopper på CV'en (The Last Airbender, The Happening, Lady in the Water), men indisk-amerikaneren har også laget nyklassikeren The Sixth Sense og artige Unbreakable og Signs.

Nå er kan snart tilbake med sci-fi-eventyret After Earth med Will Smith (som fyller 45 år, men som ser ut som 25) og hans 14 år gamle sønn Jaden.

Traileren som kom i natt viser en god del mer enn den flotte, første. Se nedenfor.

1000 år har gått siden menneskeheten har måttet forlate jorda for å bosette seg på Nova Prime. Under en luftetur i romskipet sitt blir general Cypher Raige (Will) og sønnen Kitai Raige (Jaden) truffet av en asteroidestorm, og tvunget til å nødlande på jorda, som ikke har vært bebodd på ti århundrer. Mens senior Cypher ligger blødende etter styrten, blir Kitai tvunget til å tre inn i en rolle han har drømt om hele livet: Å bli en soldat som sin far.

Shyamalan har også skrevet manus, og han er notorisk for å elske at «ting ikke er som de ser ut». Vi håper ikke filmen er en drøm... eller en datagenerert virkelighet som pappa bruker til å trene opp sønnen, etc.

770 millioner kroners-filmen har premiere i juni.Se også opp for Isabelle Fuhrman (fra den fine gyseren Orphan og The Hunger Games), Lennys 24 år gamle modell/sanger/skuespiller-datter Zoe Kravitz (X-Men: First Class, Showtime-serien Californication) og norske, barske Kristofer Hivju.

Se også: Slik slåss Tom Cruise og James Bond-babe for jordkloden i 2073
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?