nytt
Gangs of New York som tv-serie
Bill the Butcher & co lever videre via Martin Scorsese. Se opp for fete hodeplagg!
Maria Fürst 29. mar 2013 kl. 23:26FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

DANIEL DAY-LEWIS, CAMERON DIAZ OG LEONARDO DICAPRIO FRA FILMPLAKATEN (INTERMEDIA/MIRAMAX)

Den hyperaktive gamlingen Martin Scorsese er ikke bare i ferd med å lage filmer som The Wolf of Wall Street og dokumentarer om Frank Sinatra og Bill Clinton, nå samarbeider han også med produksjonsselskapet Miramax om å utvikle Gangs of New York til en serie.

Den 10 ganger Oscar-nominerte filmen fra 2002 handler om et brutalt New York på midten av 1850-tallet, da med Daniel Day-Lewis, Leonardo DiCaprio og Cameron Diaz i hovedrollene.

- Denne amerikanske tidsepoken var full av karakterer og historier som vi ikke fikk mulighet til å utforske i den to timer lange filmen. En tv-serie vil derimot gi oss tid og kreativ frihet til å bringe til live denne fargerike verdenen og alt den har betydd og fremdeles betyr for oss i dag, forteller Scorsese til Deadline Hollywood.

Scorsese er også medprodusent på HBO-suksessen Boardwalk Empire, og vant i 2010 Emmy for sin regi på den fjonge pilotepisoden.

Her er jubileums-traileren til Gangs of New York, med mange fete hatter på hodet til Daniel Day-Lewis:Hva som skjer med Scorseses filmatisering av Jo Nesbøs Snømannen, er derimot ikke godt å si. Det er nå halvannet år siden prosjektet ble kjent, men det er få nye opplysninger i saken.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?