nytt
Ulykkelig forelsket i Scarlett Johanssons stemme
Hjerteknus-trailer via Spike Jonze.
 07. aug 2013 kl. 17.16FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
COMPUTER LOVE (WARNER BROS/ANNAPURNA)

Sjukt dyktige Spike Jonze, alias mannen bak ekstra fine filmer som Being John Malkovich, Adaption og Where The Wild Things Are, samt nyklassiske musikkvideoer som Beastie Boys' «Sabotage» og Kanye og Jays «Otis», går rett for hjerterota og tårekanalene i traileren til den kommende dramafilmen Her.

Her møter vi Joaquin Phoenix i rollen som Theodore Twombly, en mjuk, Los Angeles-basert mann som tjener til livets opphold ved å forfatte rørende og personlig brev for andre mennesker. Etter at at han gjør det slutt med dama, oppdager Theodore en intuitiv software ved navn Samantha (alias stemmen til Scarlett Johansson), som han ender opp med å utvikle et forhold til, og etterhvert faller pladask for.
 
Høres tvilsomt ut? Mulig - Men vi har trua på at denne filmen duger så det holder. Se den emofine traileren for Her under, med manus & regi via Spike Jonze, og Joaquin Phoenix og Amy Adams i hovedrollene:Her har amerikansk kinopremiere 20. november. Den norske premieredatoen er foreløpig ikke satt.

En annen film vi har veldig trua på i år: Se første titt på The Wolf of Wall Street!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?