nytt
5 filmer vi gleder oss til å se
(+ 1 potensiell kalkun.)
Maria Fürst 30. nov 2013 kl. 00.43FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
EN AV FEM: JAKE I PRISONERS (WARNER)

Vinteren kan bli så lang og kald den bare vil når vi har disse kule filmene å glede oss til:
 
1. Prisoners

Jake Gyllenhaal spiller molefunken politietterforsker og Hugh Jackman fortvilet far i denne dritskumle thrilleren som i tillegg til å slekte på Sling Blade, minner ganske mye om David Finchers Zodiac og Seven. Premiere 20. desember.
2. Inside Llewyn Davis

Film om en ukjent folkesanger fra 60-tallet høres kanskje ikke særlig fett ut, men dette er Coen-brødrenes nyeste, og både Justin Timberlake og Garrett Hedlund er med, så alt ligger til rette for at den blir en suksess. Premiere 28. februar.
3. American Hustle

Tidskoloritten er ikke like slående som den Ben Affleck & co skapte i Argo, men med Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i hovedrollene kan det jo ikke gå så veldig galt uansett. Premiere 14. mars.
4. Dallas Buyers Club

Matthew McConaughey spiller sin livs rolle som AIDS-syk stankelbeincowboy i dette Oscar-buzzede dramaet, som også har en svært overbevisende og severdig HIV-positiv transeutgave av Jared Leto på rollelisten. Premiere 21. mars.
5. The Grand Budapest Hotel

Enten liker du Wes Andersons filmer, eller så gjør du det ikke. Vi elsker dem, og kan nesten ikke vente med å sjekke inn på dette rosa herberget befolket av et sykt rått stjernelag med Anderson-ringrever som Bill Murray, Owen Wilson og Tilda Swinton i spissen. Premiere 21. mars.
Kalkunvarsel:

Mer usikre er vi på Spike Jonzes nyeste film – der Joaquin Phoenix spiller fraskilt stakkar som innleder et forhold til Siri Samantha, alias stemmen på computeren sin (Scarlett Johansson). Filmen har selvfølgelig premiere på Valentinsdagen. Hoho!

PS: Vi ser seff også frem til storfilmene Anchorman 2 og The Wolf of Wall Street.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?