nytt
Throwback: 10 grunner til å se Scandal
Olivia Pope er the shit.
HEIDI@730.NO 02. jan 2014 kl. 15.37FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

$ (ABC)

Throwback fra 2014 siden seriens aller siste sesong, nummer 7, er over. 
 
Hvis du liker serier som gjør deg avhengig så bør du gi Scandal en sjanse. Joa, et show om et kriseløsende konsulentfirma - Olivia Pope & Associates - basert i Washington, DC kan lyde litt tørt, men dette er pakket sammen på en særdeles underholdende måte. Og etterhvert blir det skandaløst. For å si det mildt. Her er noen grunner til å se ABC-serien.

1. Shonda Rhimes


(ABC)

Hvem vet hvordan hjernen til Scandal-skaperen fungerer, men hun må være en av de beste i sitt felt. High five til Shondas forrige serier, Grey's Anatomy og Private Practice, men måten hun og hennes team via en såpeopera-thriller klarer å fange sjelen din, knekke den i million biter og leke puslespill i løpet av 45 minutter er ofte på grensen til absurd snedig.


2. Kerry WashingtonHvor mange ganske seriøse serier med kvinnelige (sorte) hovedpersoner blir store? Altfor få. Scandal er det mest sette showet på tv i USA på torsdager - og svært på nettet i Norge. Dette mye takket være den voksne Bronx-jenta Kerry Washington i rollen som Olivia Pope...En megapen, ryddig, classy, litt sassy og veldig smart Ms. Fix It aka ekte Bo$$ Bitch.Men med et litt, eh, rotete kjærlighetsliv... :(


3. #TEAMOLITZ (Fitz <3 Olivia)President Fitz Grant og Olivia Pope er to mennesker som sprer sexy hvor enn de går. Men forholdet deres er altfor usunt. «The President’s Whore»? Vel, dessverre for Liv er presidenten gift med Mellie, har allerede ligget med en annen berte i serien og er altså en semi-drittsekk. Likevel er det vrient å ikke ønske at de tilhører til hverandre... *smelt* Er de sammen? Er de ikke sammen? Hater de hverandre? Elsker de hverandre? (Bestem dere da.)


4. #TEAMJALIVIA (Jake <3 Olivia)På en annen side så er mye yngre Jake også ganske kjekk. Pluss at det er vel mer passende at de to er sammen. Olivia, vil du ha den superkjekke, men inhabile presidenten, eller den ganske kjekke spionen? (Bestem deg da.)


5. Olivias tørste swagOlivia Pope rocker ofte hvite klær, selv når det er vinter, og hun drikker alltid rødvin – dog alltid uten å søle en dråpe rødt på sine lekre plagg


6. Selv om serien er sjuk, så føles det ekteMan begynner å nesten å bli bekymret for forholdet mellom Barack og Michelle Obama.


7. Mellie Grants swag

Det er stas hver gang den skrullete presidentkona Mellie setter folk på plass. Særlig når hun parkerer den uberslu presidentassistenten Cyrus Beene.


8. Huck og verktøyskassen hansHuck er karakteren som man blir livredd, samtidig som man vil gi ham verdens største bamseklem. Hvor mange torturister har blitt fremstilt på denne måten? Etter alt han har opplevd og sett, er det umulig å ikke få litt sympati til denne perverse sadisten med alle de grusomme redskapene. (Fun fact: Huck spilles av Guillermo Diaz fra semitøffe Washington Heights i New York. Guillermo er homo, og da han vokste opp lærte han å skuespille ved å late som han var hetero.)


9. Elsk/hat @ Kerry Washington


Kerry er som sagt både fin og flink. Men gud bedre, hun er også god på å lage irriterende, overdramatiserte ansiktsuttrykk.


10. Cliffhangers

Flere av episodene ender nesten irriterende bra og uventet, noe som A.) får deg til å dåne...... og B.) får én ukes ventetid til å føles som et år. Nå har serien pause (mens Kerry føder?) og neste episode i sesong 3 vises/slippes om en måned. Altfor lenge til.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?