nytt
Tirsdagstips med Tsutsumi
Oslo-jentas topp 3 ting & tang denne uken.
Tsutsumi Hoang 21. jan 2014 kl. 08.53FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
TSU-30.NO ©

Alder er bare et tall, sa R. Kelly, og giftet seg med 9 år gamle Aaliyah (fysj!). Det er ikke sånn vi tenker når vi henger med 18 år gamle Tsutsumi Hoang, men det er jaggu stas med bestiser som snakker om andre ting enn pensjonsordninger og el-bil.
 
Tsu har nesten dobbelt så mange følgere som oss på Insta (HOW?) og hører på Soundcloud-artister med navn som X5X✞53, mens vi er stuck med den siste til Stein Torleif Bjella og ser Poirot-repriser på VHS :(
 
Vi er alltid like nysgjerrige på hva Oslo-jenta digger om dagen, og hver tirsdag deler Tsutsumi sine flyktige favoritter med oss her på 730:
 
 
1. L S D X O X O


– I love a funky jam! Og L S D X O X O lager de aller feteste beatsa. Jeg har hørt mye på denne Brooklyn-baserte produsentens tracks og remikser på Soundcloud og blir ikke lei. Greiene hans er sykt fengende og jeg blir alltid i godt humør av å jamme til tracksa hans. Favorittene?


L S D X O X O «Let’s Jack»
L S D X O X O «Slut Rave»
L S D X O X O «PVSSY»

 


2. Her (Med Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson. Regi av Spike Jonze)


- Her er en quirky, moderne kjærlighetshistorie om en mann som forelsker seg i en datamaskins operativsystem. Hun er som Siri, bare hundre ganger kulere. Scarlett Johansson har stemmen, og jeg må innrømme at jeg gjorde som Joaquins rollefigur Theodore Twombly og falt for henne jeg også. Scarletts beroligende og sexy stemme passer perfekt i denne rollen.  


Spike Jonze gjorde en flott jobb med filmens storyline. Han har fanget scenene på en vakker måte, og alt virket som en krystallklar drøm. Her er alt i alt veldig morsom og underholdende (selv om det gikk litt sakte her og der).3. Jeremy Passion «Lemonade (Ukulele Version)»- Fineste lullaby equals morning grind, «Kombaya my lord» rundt bålet, osv. For de som ikke vet hva en ukulele er så er det en minigitar som brukes av sangere som ønsker å sjarmere litt ekstra. Lett anvendelig, og utrolig charming! 
 

 
Psst: Tsutsumis tidligere Tirsdagstips ser du her!


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?