nytt
Jenny Skavlan x brasiliansk bikini
For en god sak.
 05. mai 2014 kl. 09:51FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
HEI HEI (JØRGEN GOMNÆS)

Jenny Skavlan har laget en bikinikolleksjon inspirert av Sør-Amerikas kanskje mest sexy land.

- Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin – uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også! Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra, sier Jenny via klesmerket Porto Brazil.

- Siden vi bor i et land som ikke har stekende varme hele sommeren – og mange bruker badetøy til andre ting enn å ligge på stranden – har jeg designet kolleksjonen for flere formål: Sportsbikini til vannaktiviteter og fjellturer og badedrakten fungerer som topp til skjørt eller bukse. Jeg har også designet en enkel skjorte, den lille sorte kjolen og en snekkerbukse i lettere stoffer slik at de er tilpasset sol og varme. Alt kommer i myke kvaliteter og med skjulte sømmer. Det skal føles godt både å ha på og ta på, konkluderer den nygifte 27-åringen.

Deler av salget går til leukemirammede barn i Natal.
 
Mens vi venter på Ray Kay-videoen til Adelén og hennes «Olé» filmet i Brasil.... Mer fra det store landet: 14 bilder av Rihanna i Brasil  PS: Smiiiiiiil med Erik og Kriss i Brasiiiiiil (video)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?