nytt
Klar for mer blod og vampyrsex?
Siste sesong av True Blood starter nå.
JANNE MONSEN TVEIT 22. jun 2014 kl. 10.07FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
SAM, JASON, SOOKIE, ALCIDE OG ANDY. (HBO)

Advarsel: Inneholder spoilere fra sesong 6.

Ah, True Blood. HBO-serien som startet så lovende med cocktailen av vold, humor, samleie og tydelige paralleller til virkeligheten. («God hates fangs», osv). Så ble det hele litt kjipere og innviklet ut i sesongene med hekser, feer, varulver, hamløpere og varpantere (wtf), men det tok seg vel kraftig opp i sesong 6? Vi fikk tross alt se Alexander Skarsgård kliss naken i siste episode. (Trykk her for å se penisen hans.)


HEI DER (HBO)

Mange har spekulert i om Skarsgårds populære rollefigur Eric Northman er dau, vampyren brant jo tilsynelatende opp i forrige sesongavslutning. Den svenske kjekkasen dukker heller ikke opp i noen av klippene som har blitt sluppet hittil, og fans tolker det som at han faktisk døde på ekte. Jaja, tiden vil vise, men vi holder en stor, lysende rød knapp på at kvalitetsleverandør HBO bare teaser oss.

Siste sesong inneholder bare ti episoder, og det blir spennende å se om True Blood avsluttes på verdig vis. Overlever Sookie, Jason, Tara, Bill, Sam, Jessica, Lafayette, Pam, Andy, Arlene og Alcide? (Sannsynligheten er jo stor for at vi mister noen av dem. </3) Hvem finner kjærligheten i kaoset, og blir det endelig fred mellom vampyrene og de dødelige? 

Se traileren til sesong 7 nå:HBO har også sluppet noen klipp fra første episode, som kommer allerede i natt:Og en rekke småfjasete videoblogger fra Jessica: (Se flere på bloggen hennes her)Første episode fra sesong 7 heter «Jesus Gonna Be Here», og vises i natt norsk tid. Heldigvis lever vi i 2014, og episoden streames på HBO Nordic og C More i morgen, 23. juni. 

Men først: lang og fin recap fra sesong 1-6. Aww. True Blood, du vil bli savnet:
   


Flere eksklusive klipp kan du se på True BloodYouTube-kanal. (Serien er dritflink på faninnhold.)

Se også: True Blood x Friends (#HUMOR)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?