nytt
LOL: Se Breaking Bad-duoen gjenforenes som pantelånere
Gjør snuskete handel med superkjent kunde. (Dette må ha vært dyrt.)
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  21. aug 2014 kl. 09.38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Hvor mye koster det å få Breaking Bad-stjernene Bryan Cranston og Aaron Paul, samt Seinfelds Julia Louis-Dreyfus sammen i en seks minutter lang promosnutt for Emmy Awards? Drøyt mye, sannsynligvis. Resultatet ble heldigvis artig. 

I reality-parodien du kan se under er Seinfeld og Veep-skuespilleren Louis-Dreyfus ute etter å selge Emmy-statuetten sin hos Barely Legal Pawn Shop, etter å ha kjøpt en egen øy.

Den knapt lovlige sjappen drives av Buzz Jackson (Cranston) og Randy Jackson (Paul), og er en snuskete versjon av de mange pantelånerne vi ser på TV. Som pussig nok er noe av det mest underholdende man kan kaste bort tid på.

Fortsetter under Årets Emmy Awards deles ut i Los Angeles 25. august, og alle de tre skuespillerne nominert til viktige priser. Louis-Dreyfus kan vinne årets beste kvinnelige hovedrolle i en komedie, takket være rollen som useriøs (men morsom) visepresident i Veep. Cranston og Paul er nominert til henholdsvis beste mannlige hovedrolle og -birolle, selvfølgelig for Breaking Bad. Noe de spøker med i Barely Legal Pawn Shop (dramaserie > komedie, liksom), pluss at de selvfølgelig refererer heftig til Breaking Bad i klippet. 

Dette kunne vi sett mange sesonger av: 


 
Se også: Blir Game of Thrones den store vinneren? Se årets Emmy-nominasjoner
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?