nytt
Rask suksess for serien The Flash
Svett og forrykende start, som fortjent.
GISLE G. STOKLAND gisle@730.no 09. okt 2014 kl. 11:14FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

KJAPPIS (CW)

Som hovedpersonen selv sier i starten av The Flash: Denne historien krever at du tror på det utrolige. Du må også godta superhelter og klisjeer som «zero to hero», ostete navn, geeky kostyme med svette gadgets, litt indre demoner og mye moral.

Men alt dette er jo meningen, og serien om verdens raskeste mann (sorry Supermann?) ser ut til å bli moro.

Piloten, som ble sluppet på tirsdag, lover iallefall godt, mye takket være seriens skapere - Greg Berlanti, Andrew Kreisberg og Geoff Johns - med Smallville og Arrow på CV’en. (Den sistnevnte, grønnkledde helten dukker opp.)

Grant Gustin (Glee) gjør jobben som Barry Allen, The Flashs nerdete alias, mens Candice Patton sjarmerer som hans litt for fine bestevenninne (crush!), som dessverre dater sin pappas politikollega.

Fortsetter nedenfor.

GRANT GUSTIN SOM BARRY ALLEN ALIAS LYNET, CANDICE PATTON SOM IRIS WEST (CW)
 
I første episode får vi se den mystiske tragedien som rammet Barrys mamma da han var liten, for så å sende hans far i fengsel, og selvfølgelig hvordan han får superkreftene. Altså den absurde hastigheten. Han rekker til og med å slåss med sin første superskurk.

Til å være den «vesle» kanalen The CW - som ikke sitter på HBO-budsjetter - så er produksjonen «stor» nok, og den semiepiske avslutningen gjør det vrient å ikke glede seg til neste episode.

Til tross for at piloten lekket på piratsteder før den ble vist, fulgte over 4,5 millioner amerikanske seere tv-premieren. I USA ble The Flash kun slått av NCIS og Chicago Fire.

DC Comics skapte The Flash i 1954. I tegneserieverdenen døde han i 1985, for så å vende tilbake i 2008. Den første tv-serien ble vist i 1990.PS: Hvordan slippe unna med mord: Høsten beste nye serie? (Eller rotete og ondskapsfull?)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?