nytt
Festpremiere i kveld! The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Katniss er klar for krig.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no 09. jun 2015 kl. 17:37FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(LIONSGATE)

Oppdatert tirsdag 17. oktober: I kveld har den aller siste Hunger Games-filmen kinopremiere. Trist og rart! 730 skal se Mockingjay Part 2 på Colosseum i Oslo, følg med via Snapchat i kveld for oppdateringer fra den svarte løperen. 

(Navn: www730no). 

Sjekk ut trailere og mer under. 

The Hunger Games
-filmene er hands down noe av det beste som har blitt laget for unge kinogåere på mange år. Men etter fire filmer tar det nå slutt (den siste Suzanne Collins-boken er delt i to), og etter november er eventyret over for denne gangen. 

Se også: Regissøren hinter om flere THG-filmer 🙏

I den aller første teaser-traileren til Mockingjay Part 2 får vi se at Katniss Everdeen & co er klar for krig, og ikke minst et lite glimt av den avdøde, enestående Philip Seymour Hoffman. Game of Thrones-fans har også mer å glede seg til etter Mockingjay Part 1, i videoen under får se både Natalie Dormer (Margaery Tyrell) i rollen som Cressida, samt Gwendoline Christie alias Brienne of Tarth som rebell-lederen Commander Lyme.  

Forbered deg på frysninger og en liten tåre i øyenkroken, og sjekk ut traileren til den siste Hunger Games-filmen nå: The Hunger Games: Mockingjay Part 2 har premiere 17. november. 

Se også: Jennifer Lawrence' beste film (som ikke er THG)?
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?