nytt
Filmen du MÅ se i romjulen?
Jennifer Lawrence får skryt for denne.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  21. okt 2015 kl. 15:09FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
J-LAW <3 (20TH CENTURY FOX) 

GOD JUL A, FOLKENS! 25. desember har Joy norgespremiere, og skal vi tro anmelderne lander den høyt på bra,-men-langt-fra-perfekt-skalaen. Altså en solid film å se med familien i julen, hvis Julekongen, Flåklypa eller Star Wars ikke er helt din greie. 

Sjekk ut et nytt klipp her, og den ordentlige traileren + alt om filmen under: 
17. november hadde den siste Hunger Games-filmen premiere, men det er ikke det eneste filmprosjektet som holder Jennifer Lawrence opptatt. Første juledag har JOY premiere, en film (løst) basert på en sann historie. 

Filmen følger familien til 
Joy Mangano, en slags husmor-versjon av Petter Smart. Trebarnsmoren (spilt av Lawrence) er smart og ambisiøs, og starter eget firma takket være oppfinnelser som «Miracle Mop» og «Huggable Hangers». JOY regisseres av David O. Russell, som tidligere har jobbet med Jennifer Lawrence på både Silver Linings Playbook og American Hustle

J-Law og Russell får også et gjensyn med Bradley Cooper, som spiller en produsent i Home Shopping Network, kanalen som hjelper Joy Mangano med å selge de populære produktene. 

Édgar Ramírez spiller Joys ektemann Tony, mens Robert De Niro er oppfinnerens pappa. Dascha Polanco alias Daya fra OITNB er bestevenninnen hennes, mens Isabella Rossellini spiller farens kjæreste og Joys økonomiske rådgiver. 

En ny trailer droppet nettopp, sjekk den ut her: 
 


Se også: Jennifer Lawrence prøver å synge som Cher
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?