nytt
💔 for deg som elsker denne Netflix-serien
HODO MUSA HODOVODO@730.no 19. feb 2016 kl. 18.45FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(NETFLIX)
 
OPPDATERT 15. desember: I kveld ble Love kansellerte av Netflix. Sesong 3, som slippes i mars, blir altså showets siste.
 
Dramakomiserie som er bingeverdig?

Vel, Netflix pleier å være gode på sånt. Og det nye showet de slapp i helgen er laget av en som er god på vrien, lettbeint kjærlighet.
 
Judd Apatow står bak Girls (og filmer som Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin , This Is 40 og ferske, flotte Trainwreck), og sammen med Girls-skribent Lesley Arfin så har han laget Love

Netflix kaller serien en «jordnær titt på dating», og som du ser i traileren nedenfor så følger vi ustabile Mickey og geeky Gus fra første møte. Paret forsøker begge å slå seg opp i underholdningsbransjen i Los Angeles, og har mye til felles. (De hater begge Homeland sesong 3.) Men mye i forholdet må jobbes med.

Så... Er Love artig?

De lærde strides ikke så mye: Showet får stort sett tommelen opp. Noen synes dog at nesten 40 minutter per episode er litt for ambisiøst. Heldigvis gjør skuespillerne Paul Rust (som også har laget serien) og Gillian Jacobs (Community, Girls) rå jobb.

Love er en funny, vinnende versjon av formatet, og castingen er midt i blinken, skriver The New York Times og gir nest høyest karakter.

Los Angeles Times gir samme score og mener innsatsen til Paul gjør showet «fascinerende».
 
Se traileren nedenfor og se (eventuelt) hele sesong 1 hos Netflix nu.

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?