nytt
Ulovlig kjærlighet for Kristen Stewart og Nicholas Hoult – med norsk stjerne i traileren
K-Stew spiller kvinne uten følelser.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  18. apr 2016 kl. 20:29FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

HEISANN + HEISANN (SKJERMBILDER/ROUTE ONE FILMS)

Kynikere vil kanskje si at en karakter uten følelser må være drømmerollen for Kristen Stewart, som ble anklaget for å inneha ca ett ansiktsuttrykk gjennom fire Twilight-filmer for noen år tilbake. 


I sin neste potensielle blockbuster spiller K-Stew mot superhunk Nicholas Hoult, som også har portrettert en person uten de helt store følelsene, nemlig som zombie i Warm Bodies. Nå forenes vampyr-mor og den livløse briten, via kalde, futuristiske
 Equals.

Skins-
og Gutter er gutter-sjarmøren har i mange år vært av og på-kjæresten til Jennifer Lawrence (The Hunger Games), men får nå altså spille i sin egen dystopiske thriller. 

I Equals har folk blitt genetisk manipulert for å bekjempe kriminalitet og vold. I prosessen har de også fått fjernet alle menneskelige følelser, og kjærlighet er strengt forbudt. Så hva skjer når de mest naturlige drifter slår gnister på innsiden?


 
Fun fact: Equals er regissert av Drake Doremus, som laget indie-romansen Like Crazy i 2011. (En film folk ofte elsker eller hater.) I Like Crazy er mye av dialogen improvisert, og Nichos eks-kjæreste, Jennifer Lawrence, spiller en av de største rollene. 

OG SOM AT IKKE DET ER NOK: 

Den første traileren til Equals kom i dag, og jammen har de ikke gått for norske AURORA og låten «Winter Bird» til soundtracket. (Hentet fra debutalbumet All My Demons Greeting Me as a Friend.) Vestlendingen er også å finne på FIFA 16, en gigantisk julereklame i UK, for ikke å glemme en av HBOs største suksesser de siste årene. Vi blir så stolt! 

Se traileren til Equals her, og nyt låten i siste halvdel:  Equals har premiere 15. juli. 

Se også: Tenåringsidol hyller AURORA 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?