nytt
Mamma til Michelle forsvarer nakenblogging
Etter «sex med homovenn»-historie.
JENNY JANSEN post@730.no  23. mai 2016 kl. 07:57FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

<3 (MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

Norges desidert største blogger har daglig mellom 60 og 100 000 unike lesere. Som alle som ser/leser Game of Thrones vet; Det er neimen ikke lett å holde på (jern)tronen, og den kommende trebarnsmoren har tidligere uttalt at det er superviktig for henne å holde på førsteplassen. 

Denne helgen fortalte 19-åringen via overskriften «JEG HADDE SEX MED MIN HOMOFILEVENN» at hun trodde Jan, faren til hennes kommende avkom, var homofil da de først hadde sex i 2013.

For å illustrere innlegget har toppbloggeren valgt et bilde av Jan og seg selv til sengs, hvor de sannsynligvis nettopp har hatt sex. Vi gjentar: For å illustrere innlegget om at hun trodde han var homofil. 

Fortsetter under 


HEISANN (SKJERMBILDE: MAMMATILMICHELLE.BLOGG.NO)

Reaksjonene lot selvsagt ikke vente på seg, og Anna Rasmussen (som hun egentlig heter) forsvarer så bildebruken i et nytt innlegg dagen etter. 

– Bildet jeg la ut i går gir dere ingenting annet en det samtlige som leser bloggen min allerede vet. Dere vet at meg og Jan har sex, og det faktum at jeg er gravid bør være et ganske sikkert bevis i seg selv. Problemet ligger i at utrolig mange reagerer så sterkt på et tema som er alt for aktuelt. Det sendes titusenvis av nakenbilder landet over hver eneste dag. Jeg er nok en av de som har sendt færrest slike bilder, først og fremst på grunn av min offentlige status.

Videre forteller Rasmussen at å sende nakenbilder er helt normalt for «stort sett alle kull født etter 1990», og og at samfunnet har kommet mye lenger siden år 2000, for ikke å snakke om 80-tallet. 

– Du finner også Norske kjendiser på pornosider, kjendiser som fortsatt kringkastes bredt både på TV2 og NRK. Mange glamourmodeller får også barn, og mange av dem er faktisk utrolig flinke mødre. Jeg forstår at et bilde som i går skaper reaksjoner, men likevel kan jeg ikke helt akseptere det. Det oser dobbelmoral når du den ene dagen hyller meg for å være en selvstendig kvinne med bein i nesa, og den neste dagen går bananas fordi jeg postet et bilde som ikke viser noen ting, skriver bloggeren. 

Avslutningsvis oppfordrer den reflekterte tenåringen leserne til å passe på hva deres egne barn gjør, i stedet for å bekymre seg for lille Michelle, William og den kommende babyen. 

Innlegget illustreres øverst med en «følg meg på Snapchat»-kode.

Les hele den sterke forsvarstalen 
her. (Oppdatering: Innlegget ser nå ut til å være fjernet. Les kopi her.) 

Se også: Mamma til Michelle raser mot media
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?