nytt
Denne filmen ser ekstra fet ut: The Girl with All the Gifts
Den populære boken som film.
GISLE@730.NO 24. sep 2016 kl. 00.31FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
HELTINNE (ANOTHER WORLD)

Noen trailere sitter som et skudd, og vi drister oss til å påstå at dette er en slik trailer. Vi fikk i alle fall gåsehud. Og ble overrasket.

Det hører med til historien at vi ikke kjente til historien, fordi vi ikke har lest The Girl with All the Gifts (Menneskebarnet). Men nå er altså filmversjonen av suksessromanen her, og det lover altså godt.

Hvis du skal se ETT zombiedrama på kino i år, så gå for denne :)

I den britiske filmen blir en liten gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden. De kan være menneskehetens siste håp.

Melanie har skoletimer hver dag, som innebærer at hun blir fraktet til undervisningen bastet og bundet. Den lille piken og medelevene er annengenerasjons hybrider – dels menneske, dels hungry, dels menneske.

Men til forskjell fra den første generasjonen såkalte hungries, som drives utelukkende av ren blodtørst, imponerer Melanie i klasserommet med sin intelligens og kjærlighet for læreren.

Når basen erobres av hungries klarer Melanie å unnslippe. Bærer hun på nøkkelen til å oppdage en kur for pesten som er i ferd med å utslette menneskeheten?

13 år gamle, ekstra karismatiske Sennia Nanua ser ut til å stjele showet som hovedrolleinnehaver, til tross for at hun spiller mot seks ganger Oscar-nominerte Glenn Close, Gemma Arterton og Paddy Considine, med BBC-veteranen Colm McCarthy som regissør. Forfatteren av boken, M.R. Carey, står for manuset.

Filmen har 7,2 stjerner hos IMDb. Både Empire og Time Out gir den 5 av 5.
 
Bli med oss på norgespremiere på kino 30. september. Hvis du tør.

Se traileren til The Girl with All the Gifts her:

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?