nytt
Netflix med høstens beste serie? Når du plutselig blir president...
Stjernespekket og dramatisk – se trailer.
LYDIA GIESELMANN 02. okt 2016 kl. 22.14FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

NÅ, SE FOR DEG AT DETTE ER TRUMP (ABC)

Passende throwback? Sjekk ut super-serien Designated Survivor hos Netflix.


PS: Vi skrev saken nedenfor før valget... 

Midt i valgkampsirkuset som foregår over dammen er det fort gjort å glemme at en av disse faktisk er på vei til å bli den neste presidenten til USA. Kandidatene er nok selv ganske klare over dette og starter å se lyset på den andre siden av tunnelen, men i Netflix-serien 
Designated Survivor kom denne stillingen litt brått på.

Tom Kirkman (Kiefer Sutherland, 24, The Lost Boys, Mirrors) var nemlig nummer 11 på listen til å ta over ved nødstilfeller, men etter et terrorangrep på Capitol Building, som fikk hele bygningen til å blåses opp i fillebiter med hundrevis av viktige politikere inni, ble President Kirkman bokstavelig talt et faktum over natten.

Ikke bare er det enorme ansvaret en tung bør å plutselig få på sine skuldre, men hele landet lever i frykt da selv FBI sliter med å finne ut hvem som står bak angrepet. At ikke alle føler for å samarbeide med deres nyansatte sjef hjelper heller ikke akkurat på.

Fortsetter nedenfor.


VANLIG DAG PÅ JOBBEN (ABC)

Denne tungvekteren av en serie premierte på ABC 21. september, og er skapt av David Guggenheim (
Safe House, Stolen og den kommende Bad Boys for Life) og produsert av blant andre Mark Gordon (Grey's Anatomy, Saving Private Ryan, Criminal Minds). Så langt er 2 episoder ute på amerikanske iTunes, og undertegnede tok seg selv i å komme med et opprørsk gisp da rulleteksten ved enden brøt dramatisk inn (samme person beklager sterkt for refereringen i tredjeperson). Men å, dere er inne for en godbit.

Selv om det er trasig når episoden må ende, inneholder rulleteksten til Designated Survivor dog mang en stjerne. Foruten Sutherland skinner navn som Natascha McElhone (The Truman Show, Californication, Ronin), Adan Canto (X-Men: Days of Future Past, The Following, Narcos), Italia Ricci (Don Jon, American Pie: Beta House, Chasing Life), LaMonica Garrett (Transformers 3, Daddy's Home, Sons of Anarchy), Kal Penn (Superman Returns, Harold & Kumar 1+2, Epic Movie) og Maggie Q (Die Hard 4.0, Mission Impossible III, Nikita). Pluss pluss!

Med knappe 45 minutter per episode har Designated Survivor kjapt vunnet anmeldernes hjerter. San Francisco Chronicle kaller dette Sutherlands en av hans beste roller i karrieren, mens Entertainment Weekly bruker deres stemme til å rose også rollene rundt. Som dere kanskje har forstått i avsnittene ovenfor gleder også denne anmelderen seg til kommende episoder, og klinker like gjerne til med hele 4,75 av 5 klapp etter bare to episoder sett.Gjør deg klar til å følge familien Kirkman inn i deres nye hvite hus med denne traileren:Designated Survivor vises hos ABC i Nord-Amerika, mens Netflix har slått kloa i serien for Europa. Sjekk ut første episode her!
 
Se også: Skam er tilbake! Her er første del
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?