nytt
Best og verst fra blogg-Norge: Uke 42
Drama-alarm!!!
VICTORIA ARNESEN victoria@730.no 29. okt 2016 kl. 17:06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Hei, hva skjeeeer? Noen ganger, når jeg ikke hører på musikk eller jobber, tenker jeg på blogger hele tiden fordi jeg elsker blogger pluss at jeg må finne noe bra å skrive her, og alle vennene mine sier jeg er skada fordi jeg bryr meg for mye om kjendiser. Det er jeg ikke enig i.

UANSETT, la oss starte med litt ukesoppsummering!

Ukens spons: Ida Wulff

Når det ENDELIG er «den tiden på året hvor du kan bestille gratis barberhøvel».

Det er vel ikke bare jeg som gjennomskuer og synes det er LITT gøy at hun som var VEET-ambassadør for et og et halvt år siden plutselig skal forgude og tipse om en helt annen barberhøvel, fra en helt annen produsent?

Også barberhøvel av alle ting. Du kan skrive om så mye flott og nyttig, som jo Ida pleier å gjøre, så kommer de jævla barberhøvlene fra en eller kant uansett om du vil det eller ei. Heldigvis var det ikke Shai, den kanten har det heldigvis vært veldig stille fra en stund. Plis la det forbli sånn.

Leste en Jodel her om dagen om at man ikke er helt norsk før man shaver med ostehøvel. Enig. Synes alle heller burde bruke ostehøvel.


PENA SOM HAR FÅTT SEG FINE BEIN (IDAWULFF.BLOGG.NO)

Ukens bilde: Hunden til Pilotfrue

Når alt du vil er å være en vanlig hund, som kanskje ligger i et bur eller i bagasjerommet mens dere kjører bil, så blir du stappa oppi ei lita veske til altfor mange tusen :(

Man ser hvor skuffa hun er. Stakkars Stella, som egentlig bare vil være en vanlig hund og leke og tøffe seg med de store hundene i gata, så må hun sitte oppi denne veska i mange timer, bare fordi eierne hennes vil til vestlandet.

Kom til meg, Stella, jeg skal passe på deg som en ordentlig hund og ikke bare pynt <3333


NÅR DU HATER LIVET SELV OM DU ER EN CUTE HUND (PILOTFRUE.BLOGG.NO)

(Julianne informerer om at hunden har på seg sele altså, at det er derfor hun sitter i et sete. Hehe bra, for tror ikke hun hadde vært så trygg i et bur, nei.)

Ukens inspirerende (på ekte): Sophie Elise og Espen Hilton

Denne uka bokdebuterte to av landets største bloggere, nemlig Sophie Elise og Espen Hilton, med henholdsvis Forbilde og Selfie.

Det så ut som begge hadde noen rimelig vellykka lanseringsfester, selv om jeg må si det er litt skuffende at jeg ikke ble invitert.

Har ikke lest noen av bøkene ennå, men tror begge er ganske bra og viktig, og jeg tror jeg garra kommer til å lese disse en gang i fremtiden (les: etter eksamensperioden).

Det er faktisk så kult på ekte at de begge tilsynelatende har hatt en så vanskelig oppvekst, men nå sitter på bloggtoppen og kan le av alle som noen sinne har vært slemme mot dem.

Den som ler sist, ler best. Heia dere!


(SOPHIEELISE.BLOGG.NO)


(ESPENHILTON.COM)

Ukens klem: Martine Halvorsen

I innlegget «Jeg ønsker meg en venn» skriver Martine om hvordan det er å være ensom,å aldri bli invitert på jentekveld og å ikke ha noen venner hun kan forholde seg til.

Jeg tror det er så mange som føler seg slik, og synes det er så trist. Håper du får drøssevis med venner som kun vil deg godt, Martine.

Jeg melder meg i hvert fall til å være vennen din, og skal gi deg mange store klemmer. <3


(MARTINEHALVS.BLOGG.NO)

Ukens clickbait

LOL kan ikke alle bare ikke. Denne gangen deler begge clickbaitdronningene førsteplassen. SJOKK!

1. Isabel Raad – «Jeg savner mitt gamle utseende»

Når Isabel skriver at hun savner det gamle utseendet sitt, skulle du tro at hun vil ta ut silikonen i puppene, tømme rumpa, få nesa tilbake til den gamle og slutte med all botoxen, sant?

Neida, hun savner å ha svart hår. Det var da hun følte hun var på sitt beste.

Oooookei, takk for info.1. Mamma til Michelle – «Det verste en mamma kan få høre»

«Det verste en mamma kan få høre» virker jo som en tittel hvor det handler om at Michelle har sagt at hun hater henne og vil slutte å være med på bilder til bloggen og vil at Anna skal slette instaprofilen hun lagde til henne da hun var sånn 2 år.

Neida, hun synes det er så trist å høre fra andre at det virker som Anna er mer glad i noen av barna enn de andre.

Trist, og helt sikkert ikke tilfelle at du favoriserer barna dine, men jeg tror det finnes verre ting. Og kommentarer fra anonyme blogglesere er ikke helt underbygget fra flertallet av befolkningen, kjære <3Ukens drama

Okei, jeg må trå litt varsomt her, og passe på at jeg ikke forteller hva jeg mener, for det siste jeg ønsker er å havne i en internettbeef med Isabel eller Ariel.

Isabel Raad og Ariel Søyland, der altså.

Det startet da Isabel og Pierre satt og så på sesongen de var med på Paradise Hotel, hvor de filmet på Snapchat at de lo og gjorde narr av Martine (Sjøhaug, Pierres ekskjæreste) hver gang hun kom på skjermen.

Dette likte ikke Ariel, og lagde et innlegg hvor hun forteller hvor lite greit det er at Isabel, som tross alt snakker så høyt om at hun blir mobbet og ikke synes det er greit, kan sitte sånn med så mange følgere.

Så kommer Isabel tilbake på Snapchat, og snakker om hvor lei seg hun er, og hvor dumt det var av henne. I tillegg viser hun hele samtalen med Martine, hvor hun ber om unnskyldning. Og hun snakker også om hvor irriterende det er at en tredje person (Ariel) blander seg, som også tydeligvis sprer løgner.

Tidligere har nemlig Ariel sagt at Isabel var en del av de som ødela forholdet mellom henne og Daniel (Pierres bror). Isabel har hele tiden kalt Ariel for løgner og sagt at dette ikke stemmer. Så la Ariel ut et bilde på instagram (som nå er slettet) og bloggen, av samtalen hvor Isabel sier at Daniel har vært utro mot Ariel og blablabla.


(ARIELSOYLANDOS/INSTAGRAM)

Så la Isabel ut et innlegg hvor hun forklarer sin side og prøver å bli kvitt hele problemet og krangelen, for så å komme tilbake på Snapchat og gråte og fortelle hvor fælt hun har hatt det de siste dagene.

SÅ KOMMER PIERRE, med en driiiiitlang video hvor han forteller at Ariel lyver og at alt som blir sagt imot dem ikke stemmer og at de har hatt det så kjipt de siste dagene at han bare var nødt til å fortelle sin side av saken. Starta å se den, men orka seriøst ikke se hele.

Hvis du ikke har noe bedre å gjøre kan du se hele her:Ariel kommenterte også den videoen på bloggen sin, og sier til gjengjeld at det er løgn.

Alt er tydeligvis løgn. Hehe neida, men jeg skjønner ingenting.

Kan ikke alle bare være venner?

SÅNN. Nå fikk jeg ut mye, haha. Håper dere synes det var gøy, da!

Takk til dere som også har tipset meg og diskutert med meg i løpet av uka om dette, har fått med meg mye selv, men hadde vært sjukt vanskelig å få med seg alt helt selv, spesielt på dramafronten.

Fortsett å sende til victoria@730.no!

See u soon! ❤

Best og verst fra blogg-Norge: Uke 40 & 41
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?