nytt
Refresh of the Week: Julie Aida
730 og Sprite presenterer flotte folk.
LYDIA GIESELMANN LYDIA@730.NO 18. nov 2016 kl. 18.32FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
I samarbeid med Sprite så vil 730 vise frem freshe folk i Norge som vi føler gjør noe flott. Vet du om en refreshing person som fortjener oppmerksomhet? Tips oss!

FRESH AF (INSTGRAM)

Ukens refreshing kandidat er en ung dame som har skapt seg en egen merkevare med sine illustrasjoner og grafiske design. Julie Aidas strek er leken, fargerik og «uperfekt», fordi 25-åringen selv ønsker å ta avstand fra samfunnets press på det perfekte.

Du har sikkert sett noen av hennes illustrasjoner før, men hvis ikke er du inne for en godbit. Med en trang til å benytte stemmen sin og kommentere det som skjer rundt er illustrasjonene ikke bare fine å se på, men av og til også et stikk i siden til populærkulturen.

– Jeg har alltid hatt en trang til å kommentere ting og ytre meningen min på en eller annen måte, sier hun i filmsnutten nederst i saken.

Fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av 730.no (@730no)Med andre ord er det ikke uten grunn at Aida fra Oppegård i Akershus er ukens representant, da det er ekstra refreshing med folk som bruker sine kreative evner til å både pynte og sette spørsmålstegn.

Kreativ sperre får hun dog av programmet «Gift ved første blikk», fotball, leggtights under skjørt-trenden, Grandiosa og spørsmålet om hva som gir henne kreativ sperre - mens hennes mor, internett og mat gir motsatt effekt. Men når føler hun seg freshest?


– Helt ærlig? Feelin’ myself ganske ofte, liker å føle meg bra og ha det bra. Hvem gjør ikke det? Ok, hvis jeg skal være MEGAærlig og litt quirky; etter en dose hånd- og ansiktskrem. Jeg prøver bare å unngå å svare «etter en dusj», «i nye klær», «når jeg sprayer en dusj parfyme i lufta og hopper i den» etc., innrømmer (den vakre) kunstneren.

Ta en titt på ukens Sprite-video:Følg Sprite Norge hos Facebook

Se også:
 
Refresh of the Week: Hamza Mayow

Refresh of the Week: Anna Skavlan

Refresh of the Week: Cezinando

Refresh of the Week:
Sala


Refresh of the Week: Tomine Harket
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?