nytt
Skrekk-vinner fra kun kvinner? Se trailer
Regissert av (blant andre) Kristen Stewarts eks.
LYDIA GIESELMANN LYDIA@730.NO 11. jan 2017 kl. 21:06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
IKKE ABSOLUTT HVER DAG ER EN FEST (SNOWFORT PICTURES)

Det er ikke bare bare det her med skrekkfilmer. Enten er de så dårlige at du for alltid angrer på at du faktisk så hele - eller så er de så skumle at... du for alltid angrer på at du faktisk så hele.

Hvilken kategori XX havner i får vi derimot ikke vite før 17. februar. Antologi-filmen er delt inn i fire deler, der hver del bytter på hvem som skal være regissør.

Med kun kvinner bak roret finner vi regissører som Roxanne Benjamin, Sofia Carrillo, Karyn Kusama (Jennifer's Body), Jovanka Vuckovic og Anne Erin «Annie» Clark, som kanskje er bedre kjent som musikeren St. Vincent.

annie clark st vincent annie erin clark i realized i forgot the coma afterw happy birthday boo boo
TAKK, DET SER VI TYDELIG I TRAILEREN...
 
Clark står bak delen kalt The Birthday Party  og foruten Melanie Lynskey (The Intervention, Up in the Air, Two and a Half Men), får vi navn som Natalie Brown (How to Lose a Guy in 10 Days, Dawn of the Dead, The Strain), Mike Doyle (The Invitation, Green Lantern, Jersey Boys), Sheila Vand (Whiskey Tango Foxtrot, Argo) og Ron Lea (The Recruit, Saw IV) på skjermen.

Gjem deg bak en pute for traileren til XX, som selvsagt huser en og annen psycho dukke og barn med spesielle evner:Se også: Har Kristen Stewart fått seg ekstra sexy Victoria's Secret-kjæreste?
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?