nytt
Tre grunner til å se denne sexy serien
Hvis du trenger noe å sluke i påsken...
LYDIA GIESELMANN LYDIA@730.NO 21. mar 2017 kl. 18:08FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SKAM SESONG 10? (VH1)

En serie fylt med dramatiske cheerleaders? Du mener med andre ord en hvilken som helst amerikansk serie der hovedpersonene er i 20-års alderen?

Jovisst, det er ikke en lett oppgave å skulle overbevise noen til å se nok et slikt show, men Hit the Floor har eksistert siden 2013 da. Hehe.

Fortsetter nedenfor.Så mens HBO leker med følelsene og slipper én episode hver mandag av de nye seriene, kan du jo finne ut hvilke fulle sesonger du kan surfe gjennom så lenge.

Det finnes nemlig tre sesonger av den James LaRosa-skapte VH1-serien, og alle tre er å finne hos HBO Nordic. Helaften!


Her er 3 andre grunner til å gi serien en sjanse:

1. La oss starte med å være ærlige, for det ser ikke ut som det er tidenes største kvalitetsserie vi presenterer her. Likevel skal det sies at Hit the Floor vokser på deg, da plottet twister mer enn Freia.

*Brb, bare ute en tur og copyrighter en viss punchline*

Kanskje overrasker historiens utvikling positivt fordi en KUN forventer klisjéer? Hm, noe å tenke på.

Fortsetter nedenfor2.
Bare innrøm det, du føler deg litt angrepet av folk som hever det ene (Instagram-vennlige) brynet over det faktum at du ikke har sett
Sopranos, Westworld, Twin Peaks eller Game of Thrones.

Er du dog av typen som bare reagerer motsatt og trenger en serie der du kan skru av hjernen? Cha-ching.

Fortsetter nedenfor.Det er jo ikke uten grunn at klisjéer gjerne er ingredienser i en oppskrift, og Variety går så langt at de kaller serien så dårlig at den blir bra. Via Rotten Tomatoes er jo tross alt 84 av 100 publikummere fornøyde.


3. På dette punktet tror jeg vi lar litt av castingen gjøre jobben:

Logan Browning (Bratz, Dear White People):Taylour Paige (Ballers, Grey's Anatomy, Jean of the Joneses):Katherine Bailess (One Tree Hill, Gilmore Girls):Robert Christopher Riley (The Bourne Legacy, The Perfect Match):McKinley Freeman (End of Watch, Crosstown, Delta Force):Hehe, hva er det?

Det er ikke helt cheerleader altså, det er nemlig «The Los Angeles Devil Girls» *snaps fingers* og dansegruppa er nærmest på lik linje med basketspillerne i popularitet.

Terningkast 6 blir det nok ikke. Ikke 5 heller. Kanskje 4? En raus firer. Ta en titt på traileren, og vipps så har du sett alle sesongene hos HBO Nordic uten at du tør å innrømme det:Se også:
Ed Sheeran til Game of Thrones
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?