nytt
Oslo-jente spiller i Netflix' nye serie
– Min internasjonale bakgrunn hjelper når jeg skal spille et annet menneske.
HODO MUSA HODOVODO@730.NO 02. apr 2017 kl. 10:45FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
HEISANN (KEITH MUNYAN/IMDB)
 
På fredag slapp Netflix sesong 1 av 13 Reasons Why, og 730 belønner den Selena Gomez-produserte serien med terningkast 5

En av hovedpersonene er Alisha Boe som egentlig heter Alisha Bø og er født og oppvokst på Grünerløkka og Sinsen i Oslo med norsk trøndermor og somalisk far.

STJERNE (NIKKO LA MERE/IMDB)

Da hun som 7-åring flyttet til Los Angeles begynte hun - som seg hør og bør - å ta skuespillklasser og fikk seg agent - og begynte kjapt å slå seg opp.

Alisha, som nettopp fylte 20, har allerede spilt i flere episoder i flere av suksesserier, blant annet: Days of Our Lives, Casual, CSI: Cyber, Ray Donovan og Teen Wolf.

ALISHA SOM JESSICA I 13 REASONS WHY (NETFLIX)
 
Hennes nye Netflix-serie, basert på romanen TH1RTEEN R3ASONS WHY, har Selena produsert sammen med moren sin Mandy Teefey. Alisha forteller Aftenposten at superstjernen tok prosjektet veldig seriøst og er en raus person.

– Selena Gomez har vært lidenskapelig opptatt av at 13 Reasons Why skulle bli filmatisert helt siden hun leste boken som tenåring. Vi var ute og spiste middag med henne flere ganger på slutten av innspillingen. Hun er ekstremt jordnær og hyggelig, og jeg har lært masse av henne, sier Alisha.

ALISHA ER SNART AKTUELL I DEN SVARTE KOMEDIEN 68 KILL (SNOWFORT/ALLIANCE)
 
Oslo-jenta forteller at hennes internasjonale bakgrunn har hjulpet henne både når det kommer til folks interessere og hennes ferdigheter som skuespiller.

– Mammas familie er fra Trondheim. Pappa er fra Somalia og bor nå i Skottland. Fordi jeg har vokst opp i USA, men har røtter i Europa og Afrika, tror jeg at jeg har en god forståelse for hvordan mennesker i ulike deler av verden har det. Det hjelper meg når jeg skal spille et annet menneske.

ALISHA PÅ SOMMERFERIE I TRONDHEIM LOL (PRIVAT) 
 
Alisha er snart aktuell i 68 Kill med AnnaLynne McCord fra rebooten Beverly Hills 90210. Den mørke komedien hadde nettopp førpremiere på SXSW, hvor den vant årets publikumspris.

A post shared by Boezo (@alishaboe) on


Mer om 13 Reasons Why med Alisha Boe: Selena Gomez' nye Netflix-serie imponerer
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?