nytt
Topp 10 sjukt unødvendige emojis
Seriøst.
LYDIA GIESELMANN LYDIA@730.NO 05. apr 2017 kl. 23:39FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

NÅR DU VIL SOVE, MEN GRUPPECHATTEN ER I FYR OG FLAMME.


Ok dere. Hva hadde livet egentlig vært uten emojis? Det å skrive *oppned smilefjes* eller *hjerteøyne-smilefjes* betyr plutselig ingenting når vi ikke en gang vet hva det betyr.


Så om et bilde sier mer en tusen ord, sier disse små gule sirklenes innhold mye mer enn en tekstmelding.

Det er jo tross alt mye enklere å slenge ut et par flammer i kommentarfeltet enn ordene «jøsses, dette var jo et heidrundrandes godt selvportrett du, åssen har du redigert de farjetonane? I VSCOcam da eller?»

Fortsetter nedenforFinn ut av hemmelighetene selv, for vi alle har våre måter å uttrykke oss på - men altså. Trenger vi tre forskjellige CD-plate-emojis for å uttrykke oss med i skriftlig forstand? Ti forskjellige tog?

Og er det virkelig nødvendig med et liggende OG stående trafikklys?

Fortsetter nedenforLa oss oppsummere med 10 emojis som i tilfeldig rekkefølge er så sjuuuuukt unødvendige:

1. Hadde greid oss med én av disse? Hadde vi nordmenn ønsket snødekte fjell duger jo den lille klatten på toppen uansett ikke.
2. HVOR ER DEN TREDJE MED TRE KRØLLER LIKSOM?


3. Så mye checking, så lite dates.
4. Vi har alle hatt ekstremt behov for å fortelle en venn at ting LÅSES!!!
5. Verdenskart er en ganske bra emoji. Her inkluderes klodens befolkning og... Vent, er det et eget kart over Japan på siden der? 
6. Plutselig er du midt i en opphetet diskusjon om huset og hagen. Var det et tre og en busk, eller bare to små busker? Gah, hva om man trenger to trær og fire busker!
7. Denne emojien heter «Running Shirt». Vi har emojis for løpende mennesker, men denne er kjekk om du trenger å detaljere beskrivelsen i den daglige SMS-en «Hei mor, litt opptatt med å løpe! Nei, orienteringsløp!»
8.
#TB til den dagen det var ryddedag i Apples kontorer og alle kom på en ny emoji, men glemte å kommunisere i gruppechatten:

 9. Når du skal på telttur, men trenger å si at du skal teltture i en granskog:10. Det finnes emojis for bokmerker, for tomme lapper, bokmerkeklistrelapper, en rullet avis, en halvveis utbrettet avis, NI type bøker, en mobiltelefon med og uten pil på siden, TO forskjellige billetter, TRE forskjellige emojis med en sol bak en sky - PLUSS en sol bak en sky som regner, over TI emojis som representerer tog - og det finnes søren meg et SORT HULL. Gjett tre ganger om denne listen kunne vært lengre...


tags:  Emoji | lol | teknologi | Apple
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?