nytt
9 år gamle Sheldon Cooper inntar high school
Ny serie fra The Big Bang Theory.
CHRISTER DAVANGER christer@730.no 06. sep 2017 kl. 22.01FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
LITEN GUTT, MYE SJARM? (CBS)

Det var nok få som så for seg nøyaktig hvor stor The Big Bang Theory kom til å bli da den først hadde premiere i 2007. Enten man er en fan eller en hater, så kan man ikke si annet enn at den er latterlig populær. Serieskaper Chuck Lorre skapte et enkelt, men effektivt premiss: En gruppe sosialt kleine smartinger møter en pen, men atskillig dummere blond jente.  
 
10 år og 205 episoder senere er nerdefesten den mest sette komedien i verden, og det har den vært seks år på rad.
 
Nå skal den bli eeeeeenda litt større. 

Young Sheldon er forhistorien til Sheldon Cooper, Jim Parsons mildt sagt ikoniske karakter, og handler om hans tid på high school i Texas som supersmart niåring.
 
I hovedrollen er latterlig flinke og ni år gamle Iain Armitage (Big Little Lies), som presterer å fange Sheldon-ånden så godt at den troverdige eneste forklaringen på det er at han er Jim Parsons sønn. (Vi har sjekket, og til vår forvirrelse så er han faktisk ikke det). 
 
Nedover rollelisten finner vi blant andre Zoe Perry (The Family, Private Practice) som Sheldons overbeskyttende mor, og Lance Barber (The Comeback, It’s Always Sunny in Philadelphia) som Sheldons far, som er fotballtrener og sliter med å forstå seg på genisønnen hans. Annie Potts (Ghostbusters, Pretty in Pink) har i tillegg fått rollen som Sheldons støttende, men til tider støtende og alkoholiserte bestemor / «meemaw». 
 
(Gøyal fakta: Zoe Perry, som spiller Sheldons mor, er ingen ringere enn datteren til Laurie Metcalf, som spiller den samme rollen i The Big Bang Theory.
 
HIGH SCHOOL ER NULL STRESS FOR VIDUNDERBARN (CBS)

Det er Chuck Lorre selv som står for manus, og med tanke på seriene sitcom-guruen har gjort tidligere (Two and a Half Men, Mom, Dharma and Greg, Mike & Molly), er forventningene til Young Sheldon skyhøye. I tillegg har Lorre også med seg Jim Parsons som produsent og serien fortellerstemme, dersom man for en eller annen årsak trengte flere grunner til å sjekke ut serien. 

Med et oppsett som minner sterkt om FOX-klassikeren Malcolm i midten, utforsker sitcom-en hvordan det naive vidunderbarnet takler utfordringene ved å ikke bare være den smarteste i en gjennomsnittlig Texas-familie, men også på en gjennomsnittlig Texas-high school. 
 
Ting blir ikke særlig bedre av at han havner i samme klasse som storebroren George Jr, som Sheldon synes er så ekkel at han ikke engang vil ta ham i hånden. En mildt sagt problematisk situasjon for enhver 9-åring. 
 
Premieren i USA er satt til 2. november, mens den norske datoen trolig blir annonsert snart. Vi holder deg oppdatert! 

Se gøyal trailer under: Se også: Mørk komedie om Instagram-besatte Ingrid
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?