nytt
Instagram med etterlengtet oppdatering
For deg med irriterende venner.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  22. mai 2018 kl. 16.18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

NOK ER NOK (SYCOTV)

De fleste av oss følger noen folk, dyr eller bedriftskontoer på Instagram vi ikke egentlig er interessert i å se oppdateringer fra.

Det kan være mange grunner til det – kanskje følte du deg forpliktet til å følge der og da, og kjenner at det sitter litt for langt inne å trykke på unfollow-knappen. Men jobbforbindelser, slitsom slekt, søsterens kattekonto og gamle bekjente trenger ikke å ta opp plass i feeden fremover.

Instagram introduserer tirsdag kveld en etterlengtet mute-funksjon
.

Det vil si at du ikke trenger å verken avfølge eller blokkere, det er nok å bare «mute» vedkommende – uten at personen får vite om det.

Da slipper du å få oppdateringer fra kontoen i feeden, så kan du heller gå inn på profilen selv når du skulle føle for det.Oppdateringen kommer i grevens tid. For mange er vanskelig nok å få med seg innleggene til de folkene man faktisk er interessert i som det er, blant annet takket være appens stadig skiftende algoritmer.

Den nye funksjonen rulles ut til tilfeldige brukere forløpende.

Vi har ikke fått den ennå, men ifølge CNN skal du bare måtte trykke på de tre prikkene øverst til høyre (når du ser på en profil) og velge «mute user». (Eller tilsvarende formulering på norsk.)

Sjekk at du har den seneste oppdateringen fra Instagram i App Store eller Google Play Store. Hvis du fortsatt ikke har mulighet til å «mute» en bruker, så vil den sannsynligvis dukke opp i løpet av de neste par ukene.

Det har lenge vært mulig å ignorere brukere i Instagram Stories, men nå gjelder det altså den store, vanlige «nyhetsfeeden».

Takk, Insta!

Se også: Tinder saksøker Bumble - får denne annonsen som svar
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?