nytt
Klar for Black Panther 2?
HODOVODO@730.NO 24. mai 2018 kl. 00.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
T'CHALLA ALIAS BLACK PANTHER ALIAS CHADWICK BOSEMAN OG KANSKJE DONALD GLOVER (MARVEL/DISNEY, FX) 

Budsjettet til Black Panther 2 bør ha rom for enda flere heite navn på plakaten.

Filmen, som på kino har dratt inn 1,3 milliarder dollar (ca. 10 milliarder kroner), har satt flere rekorder: Nest mest innbringende filmen i 2018, den mest innbringende filmen med svart regissør noensinne, den tredje mest innbringende filmen i USA noensinne og den niende mest innbringende filmen på verdensbasis noensinne.

Når Ryan Coogler straks starter innspillingen av oppfølgeren, og det ser nå ut som Donald Glover blir med. Metro UK sier at skuespilleren (alias artisten Childish Gambino) er i dialog med Ryan om en rolle.

Fortsetter nedenfor bilde av den guyanske 24-åringen Letitia Wright som Shuri; lillesøsteren til den sorte panteren.
 
 
 
Kilden, som dog ikke navngis, sier at Black Panther 2 har flere nye karakterer. Regissøren, i tillegg til produsenten Kevin Feige (som også er Marvel-presidenten) og Disney-representanter, forhandler angivelig med 34-åringen og hans team.

Donald spiller Marvel-karakteren Prowler i Spider-Man: Homecoming. Kanskje han gjentar rollen via Wakanda?
 
Utenom den kritikerroste serien Atlanta, er Donald også aktuell på kino som en ung Lando Calrissian i Solo: A Star Wars Story og snart som Simba i nye The Lion King med Beyoncé. 
 
(Bør Migos spille hyenene? Stem her.)  

Artig fakta 1: Black Panther debuterte i tegneserie allerede i 1962, sammen med Fantastic Four. Wesley Snipes forsøkte å finansiere film med den afrikanske superhelten - med seg selv i hovedrollen - i 1992. Altså uten hell.

Artig fakta 2: Svenske Ludwig Göransson, som har laget filmmusikken til Black Panther, har også produsert den nye singelen til Childish Gambino; «This is America». Låten er nummer 1 på Billboard Hot 100 og topp 10 i Norge, med god hjelp fra den ekstra rå, metaforiske, politiske musikkvideoen

PS: SZA og Donald Glover teamer opp i paradis - se video
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?