nytt
relaterte saker
Trailer for klassisk nazi-blockbuster
Fake.
730.no 13. sep 2009 kl. 14.48FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SPANSKE DANIEL BRUHL SOM TYSKE FREDRICK ZOLLER I AMERIKANSKE INGLORIOUS BASTERDS (UIP)

Ingen spoiler alert er nødvendig her, men det hjelper kanskje å ha sett Inglorious Basterds for å sette pris på Quentin Tarantinos film i filmen.

Eller latterlige film i filmen.

Nazipropaganda var big deal under Hitler, med regissøren Joseph Goebbels i spissen, noe man får en smakebit på via Stolz der Nation alias A Nation's Pride, som forteller en sann historie om den tyske soldaten Fredrick Zoller (spilt av spanske Daniel Brühl), som sitter i et tårn og skyter og dreper hundrevis nede på bakken.
 
Enkelt, effektivt og oppløftende manus.

Propagandafilmen er sentral fordi Fredrick forelsker seg i tøffe Shosanna Dreyfus (spilt av flotte, franske Mélanie Laurent), som driver en kino. Det han ikke vet er at hun er jøde og - som om det ikke er nok - hun har kjæreste - og som det ikke er nok - han er sort. Krise for en kåt nazist.

Traileren, som er regissert av sarkastiske Eli Roth (alias basterden Donny Donowitz, alias mannen bak Hostel og Cabin Fever) vises ikke i Inglorious Basterds, men du kan se den nedenfor.

Ekstra: Tarantinos kompis Robert Rodriguez lager nå en ekte film basert på den falske filmen Machete, som han viste før Planet Terror. Denne forrykende traileren kan du se her.


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?