nytt
Ricky Gervais' Golden Globe Galskap
Overlat det til britene å roaste Hollywood i sjokk.
Marius Oppedal marius@730.no 17. jan 2011 kl. 17:40FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Ricky Gervais @ Golden Globe 2011
(Golden Globe Awards/HFPA)

Ricky Gervais, hjernen bak geniale komedier som serien The Office og filmen The Invention of Lying, hadde i helgen æren av å hoste Golden Globe Awards.

Det er vanskelig å beskrive med ord stemningen fra den direktesendte gallaen, da den lille mannen med enorme «cojones» inntok scenen og ÅPNET med følgende:

Fortsetter under klippetSnakk om å legge lista høyt! I Love You Phillip Morris (forøvrig fjorårets desidert beste film!) / Scientologi-joken myntet på John Travolta (ca. 3:10 i klippet) sugde luften ut av rommet og gjorde det transparent hvilket grep denne sekten har på dette miljøet. Da Gervais følger opp med å nevne The Walking Dead og Boardwalk Empire, ser Steve Buscemi så ukomfortabel ut at det gjør vondt. Godt-vondt for oss naturligvis.

Det hele minner mye om Russell Brands mye omtalte prestasjon da han hostet MTV VMAs i 2008, gjenfortalt i Brands egne ord under:

Fortsetter under klippetDet er ikke annet å gjøre enn å applaudere disse britenes evne til å lage skandaler en ikke kan klippe bort. Vakkert!

Om du fikk sansen for Ricky Gervais' sine sylskarpe observasjoner, kan du se mer av det i sesong 2 av den animerte podcasten The Ricky Gervais Show, som hadde premiere i forrige uke hos respektable HBO. Serien starter på norske Canal+ Serier 3. februar.

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?