nytt
Hvis du liker Angry Birds...
Mash-up!
Marius Oppedal marius@730.no 01. feb 2011 kl. 16:06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Angry Birds Rio!
(Fox/Rovio)

Rio er en ny animasjonsfilm fra skaperne av den populære Ice Age-serien. Jesse Eisenberg fra The Social Network har hovedrollen som Blu, en sjelden fugl som ikke kan fly etter å ha levd hele sitt liv i en bokforretning i USA. Da forskere finner ut at det finnes en potensiell partner for Blu av samme art i Sør Amerika, bærer ferden mot Rio.

Etter at Blu treffer Jewel (spilt av Anne Hathaway) blir de kidnappet av fuglefangere. Dette innleder et eventyr på flukt, hvor Blu er nødt til å overkomme sin frykt for å fly, utliste kidnapperne og finne veien hjem til sin eier.

Fortsetter under trailerenDataspill basert på filmer har svært sjelden gjort suksess, men det vil Rio gjøre noe med. 20th Century Fox har nå teamet opp med Rovio Mobile, selskapet bak ekstremt populære Angry Birds, som allerede eksisterer i ulike utgaver og har blitt lastet ned over 50 millioner ganger - og vips - får nå sin egen Rio-versjon:

Fortsetter under trailerenAngry Birds Rio! kommer ferdig levert med 45 brett, hvor ytterligere vil bli gjort tilgengelig for nedlasting. Spillet vil bli lansert på et bredt utvalg av teknologiske duppeditter, så har du allerede brukt urimelig mye tid på å jakte griser, kan du nå forberede deg på mer moro.

Filmen lanseres internasjonalt 15 april, mens spillet vil dukke opp i løpet av mars.
 
Til glede for nye seere: iPhone-oppsving: Se Poker Face-jenta aka Apple-girl gjøre tingen sin
tags:  Rio | spill | Angry Birds | iPhone
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?