nytt
- Ferdig etter sesong 7
Ifølge Mad Men-bossen.
Følg 730 på Facebook 01. apr 2011 kl. 11:25FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Matthew Weiner har aldri tatt sin serie Mad Men for gitt, og han forteller THR at han krysset fingrene for at showet skulle vare lenger enn én runde. I alle fall for sin egen del. Han understreker at han fortsatt er ekstremt motivert, men at han merker at serien snart bør avsluttes.

- Jeg har aldri visst, selv under første sesong, om jeg skulle få komme tilbake, sier Mad Men-skaperen, -manusforfatteren og -produsenten.

- Jeg skal fortsatt putte alt jeg har inn i hver episode, men syv sesonger ser ut til å være korrekt lengde for seriens liv, og jeg er veldig glad for å vite at jeg har den canvasen å male på.

Det så en stund ut til på spøke for seriens fremtid grunnet vanskelige forhandlinger med kanalen AMC, noe som endte med at sesong 5 ble utsatt til mars 2012. Weiner håper den 17 måneder lange pausen mellom sesongene ikke gjør at mange av Viasat4-seriens seere mister interessen.

- Det er ikke ideelt å være tatt av luften så lenge, men jeg er så takknemlig for at det ordnet seg at det er vanskelig å klage.

Den kritikerroste underdog'ens sesong 4 (Platekompaniet), som endte i oktober, satte «personlig» sesongpremiererekord i USA med 2,9 millioner seere.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?