nytt
Denzel + svenske = magi?
Den velmodne Oscar-vinneren DILF Lundgren holder koken via lovende Stockholm-regissør.
heidi@730.no 04. nov 2011 kl. 13.08FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
Ekte prat: Denzel Washington er (á la utestedet i Karl Johans gate i Oslo med høyest kline-ratio i 2007-08). I tillegg til å være en av tidenes topp 10 DILFs, har 56-åringen vunnet to Oscar (deriblant den aller gjeveste av dem alle: For beste skuespiller i 2001 etter at han leverte godsakene i Training Day), to Golden Globe-priser, samt en Tony-pris for sin kritikerroste innsats i teaterstykket Fences.

Far har kjørt på i over 35 år som skuespiller, og viser ingen tegn til å gi opp manuskriptene til fordel for kamferdrops og rulatoren med det første: I februar til neste år dropper thrilleren Safe House hvor ringreven spiller Tobin Frost, en eks-CIA-agent som etter et tiår på rømmen brått blir forsøkt drept av en gruppe leiemordere under et avhør med CIA-ferskingen Matt Weston (spilt av Ryan Reynolds). Gutta legger så på rømmen sammen (på noe Mickey og Mallory-sh*t), i et forsøk på å A) Ikke dø, og B) Finne ut hvem som prøver å ta knekken på dem, og hvorfor.

Fun fact: Dette er den svenske regissøren Daniel Espinosas amerikanske filmdebut, og jamfør den stilige traileren under så lukter dette ekte Hollywood-boost for Stockholm-flinkisen:


Safe House har premiere på amerikanske kinoer 10. februar til neste år via Universal Pictures, med Norge to uker senere.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?