nytt
Bridesmaids-reunion (nesten)
+ dama til Don Draper gravid med sin beste venn.
Maria Fürst 17. jan 2012 kl. 22.18FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
KRISTEN WIIG OG JON HAMM HOOKER OPP (IMDB/LIONSGATE)

Da var det visst på tide at Jennifer Westfeldt, alias dama til Jon Hamm (alias Mad Men-hunken Don Draper), trer ut av sin sexy manns skygge og inn i rampelyset. Westfeldt har selv skrevet manus, regissert og spiller hovedrollen i den nye romantiske komedien Friends With Kids. Kort fortalt skjer dette:

Fortsetter under videoen.Som du ser har Jen stablet sammen litt av et stjernecast til resten av rollene i filmen sin også: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O’Dowd og kjekkaskjæresten Jon Hamm er med – akkurat som de var i Bridesmaids – men, i tillegg får du også Megan Fox (post-Transformers), Adam Scott (kjent fra Comedy Centrals Parks & Recreation og HBOs Tell Me You Love Me), og ikke minst - den gamle machohelten Ed Burns. Basert på inntrykket den noe langtekkelige traileren gir, er dette neppe verdens morsomste film, men den fikk okke som ganske positiv omtale etter visningen på Toronto Film Festival i fjor høst. Friends With Kids har offisiell verdenspremiere 11. mars.

Bonus: Sjekk unge og håpefulle Ed Burns skrelle banan i Brødrene McMullen fra 1995, en film han også regisserte og vant den store juryprisen for under Sundance-festivalen samme år.PS: Den sveisen var skikkelig hot på 90-tallet.
 
PPS: Under årets litt slappe Golden Globes sa Kristen Wiig at hun ikke har noen planer om å takke ja til å bli med i kommende Bridesmaids 2.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?