nytt
relaterte saker
Bergens-bølgen sprer seg
Tigerstaden liker solen fra Blodbyen.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 11. jun 2009 kl. 10.19FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SHADY I BLODBYEN (NMG/G-HUSET)


Fjorden Baby! er ikke de eneste bergenserne det hviskes og tiskes om i musikkbransjen.

Det ble baluba da en beruset Lars Vaular nylig gjestet National Rap Show på P3 og forfjamset lytterne med en fristil (rett fra hodet) som radio-Norge ikke har opplevd maken til siden 90-tallet. (Han blogger om det her.)

Oppsvingen backer 24-åringen fra Bergen nord (alias Bergen mord, nærmere bestemt Åsane) opp med albumet D'e glede, som kan lastes ned hos iTunes, hvor settet i skrivende skinner med 5 av 5 stjerner.

Fremtiden er så lys at Lars alltid har «Solbriller på», og den ferske singelen har fått en lekker festvideo.

Lars forteller 730.no at videoen består av en samling av venner, bekjente og folk regissør Kristian Berg fra Synopsis Film ville ha med.

- Men mest er det meg og NMG/G-huset gjengen, og alle har solbriller på, så klart. Bandet mitt, som blir med meg til Hove tirsdag 23. juni spiller opp til dans i videoen, anført av gamlefar Roar Ruus Finsås på bass, som skrev originalen til «Solbriller på» i 1990, sier Vaular.

(Forsetter nedenfor.)- Jeg fikk æren av å kle meg opp i dress og frakk, det var veldig gøyt. Stor respekt til Lot 333 og Steez for klær. Jeg liker godt scenene der jeg rocker mikrofonen i blått lys med produsenten min Anand Chetty på trommer bak meg. Blue Steel er i full effekt! Og ja, det er veldig mye enklere å lage musikkvideo når en har solbriller på hele tiden.

Les også: - Fuck off til Erik og Kriss

Rapperen legger til at han drar en Mira Craig; Denne uken kom de offisielle Lars Vaular-solbrillene, som entrepenøren skal selge på Hovefestivalen for 150 kroner stykket.

Tommy Tee, som har vært fan av Blodbyens musikkscene lenge før Lars' innsats på hans radioprogram, surfer på den norske vestkystbølgen med EP-en No Pain No Profit - Norge Rundt: Blodbyen Edition, som kommer i salg 22. juni.

- Dette er egentlig bare et påskudd til å få jobbe med noen av Bergens mest talentfulle om dagen, sier Tee til 730.no

- Jeg er glad i Bergens-viben og byen, så dette var long overdue. Pluss at det ble en fin måte å korte ned ventetida på albumet Studio Time, som kommer til høsten, jeg sverger!

På EP-ens singel «Først og fremst», med Lars Vaular og Oslo-gategutten Jesse Jones, minner bergenseren om at «baksiden av livet mitt er forsiden av magasinet ditt».

Hør den hos MySpace.

22. JUNI (TEE PRODUCTIONS)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
Doggi
Believe the hype?
jun 11 2009 kl. 12.17
3107V
Hvor mange prosjekter har ikke Tee allerede sluppet for å korte ned ventetiden? Vedder på at ingen offisielle TP prosjekter slippes i år heller, bare disse endeløse EP'ene:/
jun 11 2009 kl. 13.04
Cocca
Lars og Jesse sammen er dynamitt!
jun 11 2009 kl. 13.24
hallisunasjonen
lars vaular og jesse jones, overraskende god kombo!
jun 11 2009 kl. 14.13
AT
Visste ikke at man får lov å være full på NRK.
jun 11 2009 kl. 14.18
molefonken
skyld på lars vaular
jun 11 2009 kl. 16.11
Lacey Duvalle
Jesse Jones er fremtiden for norsk språklig rap. På tide å få gatene tilbake i norsk hip-hop, gottdammmn asss.
jun 11 2009 kl. 20.27
This Kid Stays On The Block
Lars, Pete'n og Vågard er fremtiden for norsk rap. INGEN rører deres flow, naturlige tilnærming til poesi og swagger (Bergenseres breiale natur finally pays off). Det musikalske er også beyond alt annet i hip hop Norge. Nå er ikke det så vanskelig, i og med at hip hop Norge ikke er særlig musikalsk. Way overdue er det i alle fall at noen forstår hvor totalt overlegent dette er. Ikke at det skulle være så vanskelig å forstå, men jealous ones will ALWAYS envy.
jun 11 2009 kl. 21.07
gully
Skjønner at låten sikkert var mekket for en stund siden, men er det ikke litt kleint å komme med denne singelen rett etter at Chris Lee har hatt en relativt stor radiohit hvor hooket går "I got my Shaaaaaades on!" ??
jun 12 2009 kl. 08.26
KvikkLunsj
Kanskje Lars er keen på Chris ...?
jun 12 2009 kl. 09.07
Side 1 av 2 1 2 > >>  
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?