nytt
Norsk dansevri for Britney
Tilbake med Ray Kay.
Følg 730 på Facebook 12. apr 2012 kl. 16:31FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
RAY-RAY OG BRIT-BRIT(PRIVAT)

I ettermiddag la Ray Kay opp ^^^ dette ^^^ bildet, hvor han poserer med Britney Spears.

Regissøren skyter reklamefilmen for Hasbros nye spill Twister Dance, som har med en ny versjon av superduperstjernens store Dr. Luke/Max Martin-produserte hit «Till The World Ends» (#3 i USA, #2 i Norge), som har en stilig video gjort av nordmannen. (I spillet kan du også svinge deg til Ray Kays unge venninne Willow Smith.)

- Ray Kay var veldig morsom. Han er en ung regissør, så han han har mye å by på, sier Brit-Brit i dette videointervjuet, og legger til at han ikke er en brautende type.

- Han er veldig kreativ, og når han er på settet er han veldig stille, han er faktisk ganske sjenert når man møter ham. Han var veldig morsom å jobbe med. Vi kastet ideer på hverandre på settet, så det var veldig interessant å jobbe med ham.

Britneys seneste album Femme Fatale, som kom ut mars 2011, er ennå ikke platina i USA, selv om det debuterte på 1. plass, så spillpenger kommer godt med. Men hun har fortsatt råd til Reinert: Ordet på gatene at hun har fått tilbudt nesten 100 millioner kroner for å være dommer på amerikanske The X Factor, da uten Nicole Scherzinger og danseløve Paula Abdul.


Se også: Ray Kay forteller hvorfor han filmdebuterer med Paranormalcy
tags:  Ray Kay | Britney Spears | spill | dans | pop
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?