nytt
Oj, se på Lise Karlsnes!
Utenfor sin komfortsone.
Følg 730 på Facebook 18. apr 2012 kl. 08.16FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
(PÅL LAUKLI/UNIVERSAL)

- Av og til er det spesielt lønnsomt å svare når mobilen ringer, minner Lise Karlsnes oss på.

Den soloalbumaktuelle sangeren fikk nemlig en telefon fra en ekstremt oppspilt regissør Pål Laukli.

- Han hadde hørt på plata og falt beinhardt for et av sporene. Idet han ringte satt jeg og veide mellom to låter, og valget var desto enklere når en av låtene var den han ringte om. Så da var det bestemt, neste singel skulle bli «Here We Go»! Pål's my man!

Filmskaperen sendte Lise et YouTube-klipp med en danser, noe som skapte furore.

- Det ble et detektivarbeide uten like å lokalisere mannen. Jeg ville ikke ha noen andre, jeg var villig til å makse kredittkortet for å fly fyren, fra hvor enn han var. Denne videoen hadde ikke blitt i nærheten så fet uten Daniel. Merk dere navnet Daniel Sarr!

- Jeg ville utforske et annet visuelt uttrykk med denne videoen. Jeg ville ut av komfortsonen min, og gav stylist Storm Pedersen helt frie tøyler. Angrer ikke et sekund!

Nedenfor den stilige videopremieren til Lise Karlsnes' nye Thomas Eriksen-produserte singel «Here We Go», forteller danseren om shooten:- Jeg hadde det utrolig gøy under innpillingen, crewet fungerte bra sammen og alle var 100 % i det. Jeg liker den mørke stemningen i både sangen og videoen, og det var kult å kunne gå inn i en slik rolle mens jeg danset. Det er en tung og dark feeling, men det ligger mye power i beaten, noe jeg som danser liker å jobbe med. Jeg ser sjeldent dette uttrykket i norske artister, men jeg synes Lise kler det veldig godt og det viser allsidigheten hun har som artist. Det blir spennende å se hvordan det blir mottatt, jeg synes ihvertfall at det ble rått, sier Daniel.

Red Hot, det ferske albumet til Lise, kan du høre og laste ned her:Se også: Rød, heit, brannskadet Lise Karlsnes
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?