nytt
Bøff i baris: Bole-Akon tyr til nevene i sin nye video
Aggrokultur.
 01. mai 2012 kl. 13.38FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
KLAR, FERDIG, SLÅ (KONVICT)

Du tror du er tøff i baris? Come on, son. Ta en titt på videoen til Akons nye, French Montana-gjestede singel «Hurt Somebody» så vil du innse at å engangsgrille med Bjørn Borg-boxerlinningen snikende ut av Cheap Monday-buksa på russetreff ikke er like bad-ass som å gå 1-mot-1 i UFC-ringen med Kimbo Slice mens svetten siler.

Om konseptet bak videoen til andre singel ut fra sitt kommende, fjerde album Stadium hadde den Senegal-fødte 39-åringen følgende å melde under sitt 106 & Park-besøk nylig:

- Poenget med videoen er å promotere non-gun violence. Hvis du har et problem med noen, gjør det opp i bokseringen. Vi er menn, vi kan håndtere det uten pistoler. Hvis vi ikke kan snakke om det, la oss heller slåss om det.
 
#Word
 
Se 1 stk svett Akon + 1 stk Bad Boy-signert rapper (uten et foreløpig album ute / -$) kvitte seg med innesperret frustrasjon og litervis med kroppsvæske i snutten under, som er regissert av Gil Green:Akons fjerde sett Stadium skal etter planen droppe 11. september via Konvict Muzik og Universal.
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?