nytt
Platina-latina!
Blid wake-up call for Alexandra Joner.
Følg 730 på Facebook 15. jun 2012 kl. 15.54FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
PRETTY IN PLATINA-PINK (PRIVAT)

- Jeg tok en siesta, og så plutselig ringte (musikkselskapet mitt) Universal på døren. I går var jeg på hagefest hos dem, så jeg trodde de kanskje skulle kjefte på meg eller ta en alvorsprat om latex-skjørtet mitt eller noe, sier Alexandra Joner.

Men besøket var kun kos. Oslo-jenta ble overrasket med platinumplate for sin debutsingel «Sunrise», som vil si over 10.000 solgte eks.

- Gud bedre, jeg skjønte ingenting! Eller, nå juger jeg litt, for jeg fikk jo vite at låten gjorde det bra. Men jeg slapp den jo i forrige måned, så det er sprøtt at den allerede er platina. Hurra!

Som en oppvarming til Rådhusplassen-showet til NRK og VG, teamer Alexandra Joner opp med Karpe Diem og Eurovision Song Contest-vinner Loreen 24. juni under oppgjøret mellom Vålerenga og Stabæk på Ullevaal Stadion. Alex stiller med 20 dansere og cheerleaderne Viqueens i pausen, hvor Rimi skal lage en norsk Super Bowl-fest.

- Jeg håper folk tar turen til Ullevaal. Det blir et forrykende og eksplosivt show som folk ikke vil glemme, sier Alex til TV 2 Sporten.

Alexandra Joners «Sunrise» med Madcon er laget av Element og Yolanda Selini. Den Frederic Esnault-regisserte videoen har allerede 260.000 views bare på YouTube:Behind the scenes: Alexandra Joner «Sunrise» (private pix)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?