nytt
Gratis fette najs sommer-mixtape
Ettårsjubileum for dem som kan rap, røyk og drekk samtidig.
 16. jun 2012 kl. 19.48FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
HOLDER SEG BRA TIL Å FYLLE 1 ÅR? (RUNE BENDIKSEN)
 
De gamle bøndeknølene i Raggabalder holder fanen høyt for hip-hop & reggae inna dancehall-style. Hvor høyt? Høyere enn Spilderhesten (i godt over 10 år nå #veteran-alarm). Eks-Tungtvann'erne Joddski og Jan Steigen, samt Nidaros-baserte Selecta Drahpaa er aktuelle med Fette Najs Sommer pt 1, alias deres fjerde mixtapeutgivelse i år. Trioen har satt sammen gladreggae egnet for bikinisesongen, noe som i ekte nord-norsk ånd ble feiret med mjød, sensi og gla'jenter i går kveld på Blå i Oslo. (Neste fredag kommer del 2, og den feires på Avenue i Bodø.)

Last ned mixen (gratis!) >>> HER!
 
Raggabalder har som alltid tette jern i ilden, og førstkommende tirsdag kommer Nordens største dancehallstjerne Million Stylez sammen med de svenske super-DJ'ene i Safari Sound for å kaste glans over go'guttas ettårsjubileum for deres faste tirsdagsklubb i Oslo Jøger på Jæger (og det hele går åpenbart også ned på Jæger).

Følg med på guttas hjemmeside om svansen din skulle føle for å svinse til puststjelende nordlendinger som sætt på nokka reggae, dancehall, hip-hop, grime og dubplates hver tirsdag i hovedstaden. Hva er en dubplate? Dette er en dubplate:Se også: FREDAGSFJAS: Joddski!
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?